Tgrt Haber
15 Ocak 2022 16:28 - Güncelleme : 05 Şubat 2022 17:08

MasterChef finalinde işsizim diyen gencin Mehmet Şef'e verdiği cevap şoke etti

MasterChef Türkiye yarışmasının finaline, şef Mehmet Yalçınka'nın eski yarışmacıya sürpriz iş teklifi damga vurdu.

MasterChef finalinde işsizim diyen gencin Mehmet Şef'e verdiği cevap şoke etti
MasterChef,yemek,mehmet yalçınkaya,tunahan ak

MasterChef Türkiye dün akşam yayınlanan final bölümü ile sona erdi. 'MasterChef' ünvanını alan isim Eren olurken, stüdyoya seyirci olarak gelen eski yarışmacıların açıklamaları ve şef Mehmet Yalçınkaya'nın iş teklifi gündem oldu. Renkli kimliği ile öne çıkan ve elendikten sonra yaptığı açıklamalarla kendinden bahsettiren Tunahan Ak, işsiz olduğunu anlattı. Mehmet Şef ise Ak'a, canlı yayında iş teklifi yaptı. 

İŞ TEKLİFİ GELMEDİ DEDİ, TEKLİFE VERDİĞİ CEVAP ŞAŞIRTTI

Ak "Ben işe falan girmedim. Bana hiç iş teklifi gelmedi, anlamadım bunu" dedi. "İşsizim, 27 yaşındayım ve İstanbul'da yaşıyorum. Bunu da bildireyim. Bir YouTube kanalı açtım. Oraya videolar çekiyorum'' sözleri üzerine şef Mehmet Yalçınkaya, ''Sana iş teklifi gelmedi mi? Benimle çalışırsın'' karşılığını verdi. 

Tunahan Ak, büyük teklife ''Şefim benim evim oraya uzak'' sözleriyle karşılık verince, Mehmet Yalçınkaya, ''Ben iş teklifimi yaptım'' diyerek konuyu kapattı.

MasterChef Türkiye’nin bu yılki iddialı yarışmacılarından biri olan ancak finale günler kala yarışmaya veda eden Burcu Önal'ın da şef Mehmet Yalçınkaya'dan iş teklifi aldığı iddia edilmişti. Mehmet Yalçınkaya’nın oğlu Emre, Instagram hesabından babasının restoranından görüntüler paylaşmış, görüntülerde elenen yarışmacı Burcu Önal’ın yer alması dikkat çekmişti. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...