Tgrt Haber
05 Ekim 2021 12:06

Masterchef’in sevilen yarışmacısına veda

Yayın hayatına 5 sezondur ara vermeyen ve Türkiye’nin severek izlediği MasterChef Türkiye’de beklenmedik bir ayrılık yaşandı. Sevilen yarışmacı Şükrü Özsarı’nın programa vedası ve konuşması ekran başındaki izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı.

Masterchef’in sevilen yarışmacısına veda
masterchef,şükrü özışık

Mutfağa karşı yakından ilgi duyan ve şeflerin beğenisi toplayabilmek için elinden gelenin fazlasını yapan Şükrü’nün zorlu ve yorucu macerası son buldu. Yaptığı yemeklerle ve davranışlarıyla izleyicilerinde dikkatini çeken yarışmacı veda konuşmasıyla sevenlerini üzdü. 

Masterchef’in sevilen yarışmacısına vedaŞükrü'nün zor anlar yaşadığını gören usta şefler stüdyoda onu teselli etti

Şükrü’nün beklenmedik vedasına hem ekip arkadaşları büyük üzüntü yaşarken jüri üyeleri Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna da zor anlar yaşadı. 

Masterchef’in sevilen yarışmacısına veda

“ÇOK CİDDİ SORUNLAR YAŞIYORDUM”

"Hikayenin yarım kalmasını istemiyordum. Çok ciddi mental sorunlar yaşıyordum. Bir sene önce yoğun bir depresyon yaşadım ama beni çok derinden etkileyen bir olaydı. Şu an sevdiklerimden uzak kalamıyorum. Bu bana ızdırap veriyor. Bu beni son zamanlarda biraz agresifleştirdi. Bugün buraya gelirken de elenmeyi hiç düşünmemiştim. Annem burada olmamı çok istemişti. Sürekli güçlü durmaya çalışıyorum ama içeride bazı sorunlar yaşanıyor. Ben buradan tüm mental sorunlar yaşayan insanlara yalnız olmadıklarını söylemek istiyorum. Türkiye'nin en büyük kurabiyecisi olmak için çabalayacağım. Annem üzülmesin"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...