Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
17 Temmuz 2014 13:00

Medcezir'de şaşırtan ayrılığın nedeni belli oldu

Medcezir'in önemli karakterlerinden Ender Serez'i canlandıran Mine Tugay, sezon finalinde ağır bir trafik kazası geçirmiş ve daha sonra kadrodan çıkarıldığı öğrenilmişti.

Medcezir'de şaşırtan ayrılığın nedeni belli oldu
medcezir, ender serez, mine tugay, sezon finali, defne kayalar,

İddiaya göre dizide tarzı ve oyunculuğuyla öne çıkan Tugay'ın rolü, kardeşi Sedef'i canlandıran Defne Kayalar'ın ekibe katılmasıyla azaldı. Güneş'in haberine göre Aynı zamanda dizinin yönetmeni Ali Bilgin'in de kız arkadaşı olan Kayalar'ın rolünün artmasıyla Tugay'ın sette gerilmeye başladığı, ardından da daha kaprisli bir oyuncu haline geldiği öne sürülüyor. Tugay, diziden ayrıldığı kesinleşince sosyal medya hesabına "Ender Serez, seni oynamayı gerçekten özleyeceğim" yazdı.
Eve giren hırsıza aşık olacak
Dizi bittikten sonra İskoçya'da tatil yapan Mine Tugay, yeni sezon için ünlü yapımcı Birol Güven'le anlaştı. atv'de ekrana gelecek olan "Aşk Hırsızı" isimli dizide Tugay, eşi tarafından terk edilmiş çocuğuyla yaşayan bir kadını oynayacak. Babasının bir gün eve geleceğini söyleyerek oyaladığı çocuğu bir gün geceyarısı eve gelen hırsızı babası sanacak ve ardından Tugay, çocuğunu üzmemek için hırsızıyla eşi rolünü oynaması için bir anlaşma yapacak. Bu anlaşma devam ederken iki taraf arasında aşk başlayacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...