Tgrt Haber
30 Haziran 2022 10:53 - Güncelleme : 30 Haziran 2022 11:18

Mehmet Ali Erbil açtı ağzını yumdu gözünü: Allah beni devlet hastanesine düşürseydi...

Mehmet Ali Erbil, özel bir hastanede 2 dakikalık bir muayene için ödediği ücrete isyan etti. Erbil, "Allah beni devlet hastanesine düşürseydi bunların hiçbiri başıma gelmezdi" dedi.

Mehmet Ali Erbil açtı ağzını yumdu gözünü: Allah beni devlet hastanesine düşürseydi...
Mehmet Ali Erbil,Özel hastane

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, bir programda yaptığı açıklamalarla sosyal medyanın gündemine oturdu. Sırtında çıkan yağ bezesi için özel bir hastaneye muayane olmaya giden Erbil, ödediği ücrete isyan etti.

"2 DAKİKAYA 1.300 TL"

İstanbul'da gittiği özel hastanede yağ bezesini gösteren Erbil, sadece 2 dakika süren muayeneye tam 1.300 TL ödeme yaptı. Yaşadığı bu durum karşısında şaşkınlığını gizleyemen Erbil, katıldığı magazin programında actı ağızını yumdu gözünü.

"ALLAH KİMSEYİ HASTANEYE DÜŞÜRMESİN"

Cüneyt Arkın'ın ailesinine teziyeye gittiği sırada hastaneye de rahatsızlığından dolayı uğradığını belirten Erbil, “ Yağ bezesine benzeyen sivilceyi gösterdim. 2 dakika muayene oldum ve enfeksiyon kaptığını söyledi. Sonra sekreter ödemenin 1300 TL olduğunu söyledi. Allah kimseyi hastaneye düşürmesin" ifadelerini kullandı.

"1300 TL ALARAK SANKİ ZENGİN OLACAKLAR"

Kız kardeşinin profesör olduğunu ve durumu iyi olmayan köyden gelen hastalarının verdiği bir tavuk karşılığında 20 bin TL'lik ameliyat yaptığını belirten Erbil, "Bunlar da 1300 TL'yi alarak sanki zengin olacaklar" dedi. Erbil, Hastanede konuştuğu bir kadının annesinin bacacağını kırıldığı ve yaptıkları alçıya 120 bin TL istedikleri belirtti

Sağlık Bakanlığı'nın dünyada olmayacak reformalar yaptığını belirten Erbil,  "Allah beni devlet hastanesine düşürseydi bunların hiçbiri başıma gelmezdi" ifadelerini kullandı.

"ÖZEL HASTANELER HIRSIZ"

Özel hastanelerin hırsız olduğunu söyleyen Erbil, "Asgari ücret 4 bin TL özele giderek bir sivilcesini gösterse maaşının 4'te 1'i gitti. Biz hastanede sesimizi çıkarmadan parayı ödedik" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...