Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
20 Aralık 2018 12:01

Mehmet Ali Erbil'den sevindiren haber... Konuşmaya başladı

Mehmet Ali Erbil’in doktor kardeşi Yeşim Erbil güzel haberi verdi: Abim yavaş yavaş konuşuyor. Canı mantı, köfte, pizza istemiş…

Mehmet Ali Erbil'den sevindiren haber... Konuşmaya başladı
mehmet ali erbil,

2. Sayfa programına Mehmet Ali Erbil’in doktor kardeşi Yeşim Erbil telefonla bağladı. Yeşim Erbil canlı yayında abisinin yavaş yavaş konuşmaya başladığını açıkladı.

İşte Yeşim Erbil’in açıklamalarI

Doktorlar son üç, dört gündür, cihaza bağlama gereği duymadılar, yoğun bakımda hala ama solunum cihazından ayrıldı diyebiliriz. Bundan sonraki süreç iyileşme… Daha yolumuz var ama yaşam fonksiyonlarının yerine gelmesi çok sevindirici.

64 gün oldu. Ne kadar çok seveni varmış. Abim yavaş yavaş atlatacak. Bugünleri görmek bizi çok sevindirdi. Yanına girdik. Çok sınırlı bir şekilde yanına girip çıkıyoruz. Şu an abim konuşuyor, küçük küçük canının çektiği yiyecekleri söylüyor. Canı mantı, köfte, pizza istemiş… Şimdilik aile bireyleri görebiliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...