Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
18 May 2021 09:43

Mehmet Ali Erbil’den ünlü isimlere Filistin tepkisi!

İşgalci İsrail’in Filistinlilere yönelik saldırıları devam ediyor. Zulme sessiz kalan ünlü isimlere bir tepki de ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil’den geldi.

Mehmet Ali Erbil’den ünlü isimlere Filistin tepkisi!
Mehmet Ali Erbil,Filistin

İşgalci İsrail’in Filistinlilere saldırısına dünya sessiz kaldı.  Sivil çocuk gözetmeden katliamlara devam eden İsrail, Filistinlilere zulme devam ediyor. Filistin’e yönelik saldırıları kınamayan ünlü isimlere bir tepki de ünlü isim Mehmet Ali Erbil’den geldi. Ünlü isimlere gönderme yapan Erbil şu ifadeleri kullandı.

“BÜTÜN DÜNYA SESSİZ KALIYOR”

“Vicdanlara sesleniyorum: Almanya soykırım yaptığında dünya sessiz kalmadı. Ama Filistin’de 6 aylık çocuklar, kadınlar öldürülüyor. Hiçbir suçu olmayan insanlar öldürülüyor. Bütün dünya buna sessiz kalıyor. Bu din, mezhep meselesi değil insani bir mesele.Hiç paylaşmayan ünlülere; özellikle çakma komünistlere, sahte solculara sesleniyorum. Hiçbir tanesinin sesi çıkmıyor o tiyatrocuların. Rahmetli Deniz Gezmiş Filistin’e gitti üç kişiyle” 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...