Tgrt Haber
21 Aralık 2021 14:19

Mehmet Ali Erbil'i ifşa eden Ece Ronay hamile! Dini nikah bile kıymış

Mehmet Ali Erbil'in kendisini taciz ettiğini öne sürerek ünlü şovmenin gönderdiği mesajları sosyal medya hesabından paylaşan şarkıcı Ece Ronay'ın hamile olduğu ortaya çıktı. Bircan Bali'nin açıklaması üzerine iddiaları doğrulayan Ronay, dini nikahı iddiasını da kabul etti.

Mehmet Ali Erbil'i ifşa eden Ece Ronay hamile! Dini nikah bile kıymış
ece ronay,hamile,mehmet ali erbil,taciz,dini nikah

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in kendisine attığı mesajları kişisel sosyal medya hesabından paylaşan Ece Ronay, iki buçuk aylık hamile olduğunu açıkladı. Bircan Bali'nin iddialarını doğrulayan fenomen, Instagram hesabından paylaştığı bir video ile dini nikahla evlendiğini ve hamile olduğunu söyledi.

TARTIŞMALARI MAGAZİN GÜNDEMİNE DAMGA VURDU

Fenomen Ece Ronay, 'karpuz' şarkısı ile popüler olmasının ardından, geçtiğimiz aylarda kendisini taciz ettiği gerekçesiyle Mehmet Ali Erbil'den şikayetçi olmuştu. Erbil'in de iddialara cevap vermesiyle magazin gündemine düşen ikilinin tartışmaları uzun süre konuşulurken tartışmaların kilit ismi Ronay hakkında önemli bir gelişme yaşandı. 

"EV ALDIRMIŞ, DİNİ NİKAH KIYDIRMIŞ"

Katıldığı bir programın canlı yayınında Ece Ronay'ın iki buçuk aylık hamile olduğu iddia eden Bircan Bali'nin açıklamaları, herkesi şoke etti. "Mehmet Ali Erbil'in evine giden çocuğa ev de aldırmış, dini nikah da kıydırmış" diyen Balinin iddialarının ardından Ronay da sessizliğini bozdu.

BEBEK BEKLEDİKLERİNİ DOĞRULADI

Konuya ilişkin kişisel sosyal medya hesabından bir video paylaşan fenomen isim, 22 Ocak'ta evleneceğini belirterek hamilelik iddialarını doğrulayan bir paylaşım yaptı. YouTube kanalında bu konuyla ilgili bir video çektiklerini ancak daha kurgu aşamasında olduğunu söyleyen Ronay, videonun hazırlandığı ofisteki bir çalışanın bunu basına sızdırdığını ifade ederek bebek beklediğini duyurdu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...