Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
31 Ekim 2018 12:13

Mehmet Ali Erbil'in durumu 'ağır ve ciddi!'

Prof. Dr. Yeşim Erbil, 12 gündür yoğun bakımda olan abisi Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

Mehmet Ali Erbil'in durumu 'ağır ve ciddi!'
mehmet ali erbil,mehmet ali erbil öldü mü

Mehmet Ali Erbil, 19 Ekim'de evinde düşerek yaralanmış,ambulansla hastaneye kaldırılmıştı. Kaburgasının akciğerine battığı tespit edilen 61 yaşındaki şovmen, acilen ameliyata alınmıştı. Tedavisi sırasında 16 yıldır mücadele ettiği 'Kaçış Sendromu' rahatsızlığı nükseden ve durumu ağırlaşan Erbil, göğüs içinde kanama nedeniyle ikinci kez operasyon geçirmişti.

Erbil'in kardeşi Prof. Dr. Yeşim Erbil, abisinin sağlık durumunu instagram hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştı:
"Yoğun bakımda tedavisi devam ediyor. Bu ağır ve ciddi bir tablo olduğu için 3-5 günde tamamen iyileşmeyi bekleyemeyiz. Yoğun bakımda bulunan her hasta için bu geçerlidir. 7.5 litre kanama olan bir insanda doğal olarak kalp, akciğer, böbrek fonksiyonları bozulabilir. Yapılan tedaviler ve önlemler hep bu yönde. Şu an organ fonksiyonlarında bizi telaşlandıracak bir bozulma yok. Hepsini atlatacak ben inanıyorum, dualarınız onu ayağa kaldıracak. Abim güçlüdür onu bekleyen evlatları, bizler ve sizler varsınız."

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...