Tgrt Haber
26 Kasım 2018 12:41

Mehmet Ali Erbil’in kardeşinden yeni açıklama

Mehmet Ali Erbil'in kardeşi Prof. Dr. Yeşim Erbil ‘Söylemezsem Olmaz’ programına telefonla bağlanarak abisiyle ilgili yeni gelişmeleri aktardı.

Mehmet Ali Erbil’in kardeşinden yeni açıklama
mehmet ali erbil

Hala tedavi altında olan Mehmet Ali Erbil için durumunun kritik olduğuna değinen Yeşim Erbil, “Süre uzuyor, uzayacak da. İyileşme yavaş yavaş olacak solunum cihazına bağlı, ondan ayrılma tedavisi yapılıyor. İyileşme süreci uzayabilir, dua edelim. Yoğun bakımda yatan hastalara bir sürü tedavi yapılır.

Hem hekim hem de kardeşi olarak yapılabilecek açıklamayı yapıyorum. Bunların detayı paylaşılacak şeyler değil. Yoğun bakımdaki hastaların tedavi sürecidir, bunun gündeme getirilmesi doğru değil. Kızları, herkes sabırla bekliyor ve dua ediyor. İlk haftalarda doğal olarak anlık değişimlerle seviniyor üzülüyorduk. Kronik bir sürece girdiğimiz için inşallah iyileşme yavaş yavaş olacak” ifadesinde bulundu.

Mehmet Ali Erbil’in kardeşinden yeni açıklama

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...