Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
16 Mart 2019 10:49

Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu ile ilgili açıklama!

Nergis Kumbasar, eski eşi Mehmet Ali Erbil'in son durumuyla ilgili olarak "Çok şükür gayet iyi. Uzun bir yoğun bakım süreci geçirdiği için toparlanma aşaması zaman alacaktır" şeklinde konuştu.

Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu ile ilgili açıklama!
mehmet ali erbil,,son sağlık durumu,

Başrolünde Müge Boz, Jess Molho ve Nergis Kumbasar’ın rol aldığı, Erhan Baytimur yönetmenliğinde çekilen, 22 Mart’ta vizyona girecek olan 'Çat Kapı Aşk' isimli sinema filminin basın toplantısı, geçtiğimiz gün Beyoğlu’nda bir mekanda gerçekleştirildi. Nergis Kumbasar, eski eşi Mehmet Ali Erbil'in son durumuyla ilgili konuştu.

Nergis Kumbasar,  beş aydır hastanede tedavi altında olan Mehmet Ali Erbil hakkında, "Çok şükür gayet iyi. Uzun bir yoğun bakım süreci geçirdiği için toparlanma aşaması zaman alacaktır" şeklinde konuştu.Hastanede yaşananlardan da kısaca bahseden Kumbasar, "Mehmet Ali Erbil’in canı tantuni isteyince Yasmin (Erbil) hemen babasına tantuni getirtti" dedi.Ünlü oyuncu, 62 yaşındaki şovmenin en çok istediği şeyin ailesiyle beraber evinde zaman geçirmek olduğunu söyledi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...