Tgrt Haber
28 Nisan 2022 15:53 - Güncelleme : 28 Nisan 2022 18:43

Dolar üzerinden maaş ortalığı karıştırdı! Mehmet Şef Acun Ilıcalı'ya rest çekti

Acun Ilıcalı, ekranların sevilen yemek yarışması MasterChef Türkiye’nin yeni sezonunun temmuz ayında başlayacağını duyurmuştu. Ancak programı severek takip eden izleyicileri üzer bir iddia ortada dolanıyor. MasterChef'in jürilerinden Mehmet Yalçınkaya’nın yeni sezonda yer almayacağı konuşuluyor.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT HABER
Dolar üzerinden maaş ortalığı karıştırdı! Mehmet Şef Acun Ilıcalı'ya rest çekti

Ekranların sevilen yemek yarışması MasterChef Türkiye’nin yeni sezonunun temmuz ayında başlayacağının müjdesini Acun Ilıcalı, Dominik’ten vermişti. Gazeteci Arif Gür'ün haberine göre, ancak Şef Mehmet Yalçınkaya'nın geçen yıl maaş yüzünden rest çektiği Acun Ilıcalı ile yollarını ayırdığı iddia edildi.

DOLAR ÜZERİNDEN MAAŞ ORTALIĞI KARIŞTIRDI

Somer Sivrioğlu'nun dolar üzerinden maaş aldığını öğrenen Mehmet Yalçınkaya'nın Acun Ilıcalı'ya rest çektiği geçen yıl gündem olmuştu. Mehmet Şef geçen yıl yaşananları unutmamış olacak ki MasterChef'teki jüri üyeliğini iddialara göre bırakıyor. Konuyla ilgili Acun Medya, Acun Ilıcalı ya da Mehmet Yalçınkaya cephesinden henüz resmi bir açıklama gelmedi.

İşte Arif Hür'ün gündem olan o yazısı:

"MasterChef Türkiye 2022 büyük bir heyecanla bekleniyor. Yarışmanın başlamasına sayılı haftalar kala kulislerde ilginç bir iddia konuşuluyor. MasterChef Türkiye'de jüri üyeliği yapan Mehmet Yalçınkaya'nın yeni sezonda MasterChef'te olmayacağı öne sürüldü. Yalçınkaya'nın yeni bir heyecan aradığı iddia ediliyor"

"Ayrıca geçtiğimiz yıl MYK Gastro Arena adında gastronomi platformu kuran Yalçınkaya'nın bu platforma daha çok vakit ayırmak istediği de konuşuluyor. Acun Ilıcalı'nın, Mehmet Yalçınkaya'yı yarışmada jüri üyeliğine devam etmesi konusunda ikna edip edemeyeceğini hep beraber göreceğiz"

Öte yandan Mehmet Şef'in kendi işletmesine daha çok vakit ayırmak istediği öne sürülse de, Ilıcalı'nın kalması için ikna etmek istediği gündemde.

Kaynak: TGRT HABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...