Tgrt Haber
28 Temmuz 2022 21:30 - Güncelleme : 28 Temmuz 2022 22:00

MasterChef'te Mehmet Şef duyduğu kelimeyle adeta çılgına döndü: Bir daha dersen...

Milyonların heyecanla takip ettiği MasterChef Türkiye'de şeflerden Mehmet Yalçınkaya, yarışmacı Alper'in kendisine 'sen' diye hitap edince adeta çileden çıktı. Aşırı sinirlenen Mehmet Şef, genç yarışmacıyı azarladı. İşte Alper ve Mehmet Yalçınkaya arasında yaşananlar...

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
MasterChef'te Mehmet Şef duyduğu kelimeyle adeta çılgına döndü: Bir daha dersen...
MasterChef,Mehmet Yalçınkaya

Türkiye'nin severek takip ettiği MasterChef yarrışmasında yeni bölümünde yarışmacılar üçlü düelloda hünerlerini sergiliyor. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun belirledikleri süre içinde yemek yapan yarışmacıların heyecanı gözlerinden okunuyor.

Zaman zaman kazalara da sahne olan MasterChef Türkiye, yeni bölümünün yine çok konuşulacağı görülüyor. Düdüklüde et pişirmesi gereken yarışmacılar, hızla hareket ederken Mehmet Şef, sürenin bitmesine yarım saat kaldığına dair uyarıda bulundu.

Yarışmacılardan Alper'in "Usta bunu bana bir ayarlasana ya, hiç gördüğüm bir tencere değil" demesi üzerine kısa bir süre şaşkınlık yaşan Yalçınkaya sakinliğini koruyarak, yarışmacıya ne yapması gerektiğini gösterdi. Düğmeye basan Mehmet Şef, "Bak bitti bu kadar" dedi. Alper'in "Sıkıntı yok" demesi üzerine sinirlenmeye başlayan Mehmet Şef, "Yok da düğmeye basamıyorsun" diyerek genç yarışmacıyı ti'ye aldı

LAUBALİ TAVRIYLA İZLEYENLERİ ŞAŞIRTTI

"Benim ne istediğimden çok, artık bu tür çorbaları nasıl yapacağınızı biliyorsunuzdur" diyerek beklentisini dile getiren ve yapılması gerekenleri aktaran Mehmet Şef'in her cümlesine cevap veren Alper izleyenleri şaşırttı.

"SEN KONUŞ ŞEFİM, GÜZEL KONUŞUYORSUN"

Mehmet Şef lafının sürekli bölünmesi üzerine Alper'i uyardı. Alper, "Oğlum cevap vereceğim ya da sen konuş" diyen Mehmet Şef'e "Sen konuş şefim. Sen güzel konuşuyorsun" cevabını verdi.

MasterChef'te Mehmet Şef duyduğu kelimeyle adeta çılgına döndü: Bir daha dersen...

MEHMET ŞEF ÇİLEDEN ÇIKTI

Mehmet Şef bunun üzerine son derece kızgın bir ses tonuyla "Sen değil siz! Büyüklere siz denir!"diyerek genç yarışmacıya çıkıştı. Alper heyecandan böyle konuştuğunu söyleyip özür diledi. Mehmet Şef, son kez "Böyle heyecan mı olur ya. İnsan heyecandan kendinden büyüklere sen der mi?" diyerek yarışmacıyı uyardı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...