Tgrt Haber
23 Aralık 2013 16:21

MFÖ, Bahçeşehir'de hayranlarıyla buluştu

Türkiye'nin önde gelen müzik gruplarından MFÖ, Bahçeşehir Kültür Sanat Merkezi (BKSM)'nde sahne aldı.

MFÖ, Bahçeşehir'de hayranlarıyla buluştu
Biletleri haftalar öncesinden tükenen konser,mfö konser,Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal,Özkan Uğur'un rahatsızlığından dolayı,

Biletleri haftalar öncesinden tükenen konserde grup, unutulmaz parçalarını hayranlarıyla birlikte seslendirdi. Konsere, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Ak Parti Başakşehir İlçe Başkanı Harun Karaca, Başkan Yardımcıları Haluk Dikbaş, Nurettin Ertemel ve çok sayıda Başakşehirli katıldı. Grup üyelerinden Mazhar Alanson, konser başlangıcında seyircilere seslenerek, "Sizden söz istiyorum, herkes sesim kötü demeden, yanımda oturan ne der demeden, MFÖ parçalarını hep bir ağızdan söylesin." ricasında bulundu.
Özkan Uğur'un rahatsızlığından dolayı konserlere bir süre ara vermek zorunda kaldığını belirten Alanson, "Çok şükür Özkan'ın hastalığı sizlerin ilgi ve dualarıyla iyileşti. Şimdi çok iyi, yeniden sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyoruz." ifadelerini kullandı. Fuat Güner de "MFÖ olarak 41 yılı geride bıraktık. Hayatımdaki en güzel ve unutulmaz anılar MFÖ'de yaşadığım anlardır." dedi.Grup; mazeretim var, ah bu ben, sakın gelme, benim hala umudum var, yandım yandım, yalnızlık ömür boyu, tam ortasındayım, mecburen gibi hafızalara yer etmiş parçalarını hayranlarıyla hep bir ağızdan seslendirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...