Tgrt Haber
18 Ekim 2021 15:37

Michael Jackson'ın pasaport başvuru formu satışa çıktı

Efsane isimlerden Michael Jackson'ın pasaport başvuru formu, 12 senenin ardından şaşırtan bir fiyata satışa çıktı.

Michael Jackson'ın pasaport başvuru formu satışa çıktı
michael jackson,,açık artırma,

Michael Jackson'ın eşyaları şimdiye kadar birçok kez satışa çıkarıldı. Fakat bu Jackson'a ait satılan ürün, birçok kişiyi şaşırttı. 1990'lı yıllarda pasaportunu kaybeden Michael Jackson'ın yeni bir pasaport almak için doldurduğu başvurumu formu Moments in Time sitesinde satışa çıktı.

Pop Müziğin Kralı'nın pasaport başvuru formunda 4 tane pasaport fotoğrafı ve kişisel bilgileri yer alıyor. Formda meslek kısmında ''Eğlence insanı'' yazmasıyla beraber Jackson'ın dev imzası da dikkat çeken ayrıntılar arasında. 

Michael Jackson'ın pasaport başvuru formu satışa çıktı

Site, Jackson'ın pasaport başvuru formunun ve fotoğraflarının 75 bin dolar yani yaklaşık 690 bin TL'den satılmasını bekliyor.

 

Öte yandan ünlü şarkıcının daha önce birçok eşyası satışa çıkmıştı. ''Michael Jackson dansı'' olarak anılmasına neden olan kendine özgü dans hareketlerini sergilerken giydiği kıyafetleri, eldivenleri, şapkası gibi birçok ürün satışa sunulmuş, beyaz eldivenleri açık artırmayla 104 bin 711 dolara alıcı bulmuştu.

Michael Jackson'ın pasaport başvuru formu satışa çıktı

Eldiveni alan kişinin adı ise açıklanmazken eldivenin 1998 yılında UNICEF'e bağışlandığını gösteren bir mektup ortaya çıkmıştı. Mektup, Jackson tarafından kurulan MJJ yapım şirketinden gönderilen bir zarfla ulaştırılmıştı.

Müziğe 6 yaşındayken babasının kurduğu Jackson 5 grubuyla başlayan ve daha sonra tek başına müzik yolculuğuna devam ederek sahnelerin ünlü yıldızı haline gelen Jackson, ünlü eldivenini sahne performanslarında defalarca kullanmıştı.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...