Tgrt Haber
12 Temmuz 2021 12:39

Mine Tugay'dan seneler sonra Medcezir dizisi itirafı

Bir döneme damga vuran Medcezir dizisinde rol alan Mine Tugay'ın diziden ayrılışının nedeni seneler sonra ortaya çıktı.

Mine Tugay'dan seneler sonra Medcezir dizisi itirafı
mine tugay,medcezir

Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya gibi isimlerin yer aldığı Medcezir dizisi bir dönem ilgiyle izlenen yapımlar arasındaydı. Amerika yapımı The O.C. adlı diziden uyarlama olan Medcezir'da dizinin orijinal senaryosuna bağlı kalınmadan yaşanan gelişmeler o dönem seyirciyi bir hayli şaşırtmıştı. Mine Tugay'ın diziden aniden çıkması ise tepkilere neden olmuştu. Güzel oyuncunun diziden neden ayrıldığı seneler sonra öğrenildi.

Tugay'ın diziden ayrılık nedeni olarak Ali Bilgin’in sevgilisi Defne Kayalar’ın rolünü artması ve bu yüzden de ünlü oyuncunun diziden çıkarılmış iddia ediliyordu. Tugay, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabı Instagram'da hayranlarından gelen soruları cevaplarken diziden neden ayrıldığına dair de açıklama yaptı. 

Mine Tugay'dan seneler sonra Medcezir dizisi itirafıMine Tugay, Instagram hesabından yapmış olduğu soru - cevap etkinliğinde diziden neden çıktığını yıllar sonra açıklamış oldu. Diziden ayrılmasını "bir nevi aforoz" diyen Mine Tugay'ın açıklamaları gündeme bomba gibi düştü.

Bir takipçisi ise ''Ender Serezli, Selim'i aldatarak mı öldü yoksa masum muydu?'' sorusunu sordu.

Mine Tugay'dan seneler sonra Medcezir dizisi itirafıMine Tugay, o soruya şu cevabı verdi:

''Açıkçası o dönem senaristimizle konuşmalarımızda böyle bir ''ima''nın bile olmayacağı söylendi bana. Ama sanırım sevilen bir karakteri öldürürken buna ihtiyaç duydular, bilmiyorum''

Mine Tugay'dan seneler sonra Medcezir dizisi itirafı

 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...