Tgrt Haber
11 Ağustos 2022 09:33 - Güncelleme : 11 Ağustos 2022 10:03

Muazzez Ersoy’a 64. yaşında 180 bin Euro’luk doğum günü hediyesi!

Türk Sanat Müziği sanatçısı Muazzez Ersoy, yeni yaşını kutlamak için ailesi, yakınları ve sanatçı arkadaşı Gökhan Sezen ile Bodrum’da bir mekandaydı. Ersoy’un kolundaki 180 bin TL değerindeki pırlantalı saat dikkat çekti.

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
Muazzez Ersoy’a 64. yaşında 180 bin Euro’luk doğum günü hediyesi!
muazzez ersoy,hediye,hediye saat

Türk Sanat Müziğinin sevilen sanatçısı Muazzez Ersoy, Bodrum’daki deniz kıyısı bir restoranda yakınları ve ailesiyle akşam yemeğinde buluştu. Yemekten sonra sanatçının 64. yaş günü için pasta kesilirken Muazzez Ersoy’un uzun uzun dua ettiği görüldü.

Muazzez Ersoy’a 64. yaşında 180 bin Euro’luk doğum günü hediyesi!

180 BİN EURO'LUK ÖZEL YAPIM SAAT

Muazzez Ersoy ve arkadaşları gece boyunca eğlendi. Sokak müzisyenlerinin masasını sık sık masasını ziyaret ettiği Ersoy, kimseyi kırmadan şarkılara Gökhan Sezen ile birlikte eşlik etti. Muazzez Ersoy'un kolundaki tamamı pırlantalardan oluşan özel yapım saatin 180 bin Euro değerinde olduğu öğrenildi. Ancak sanatçı, ısrarlara rağmen saatin kimin hediyesi olduğunu söylemedi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...