Tgrt Haber
11 Ocak 2022 15:10

Mucize Doktor ve Çukur'un başrolleri aynı dizide! Erkan Kolçak Köstendil ve Taner Ölmez

Geçtiğimiz sezona damga vuran Çukur dizisinin ve Mucize Doktor dizisinin başrolleri aynı dizide rol alacak. Taner Ölmez ve Erkan Kolçak Köstendil'in hayranları şimdiden heyecanlı...

Mucize Doktor ve Çukur'un başrolleri aynı dizide! Erkan Kolçak Köstendil ve Taner Ölmez
mucize doktor,,çukur,,erkan kolçak köstendil,,taner ölmez,

Geçtiğimiz sezon yayımlanan ve ilk bölümlerinden itibaren reyting rekorları kıran Çukur ve Mucize Doktor dizisinin başrol oyuncularının yeni projesi ortaya çıktı. Taner Ölmez ve Erkan Kolçak Köstendil, 03 Medya'nın yapımcılığını üstlendiği dizide rol alacak. Dijital dizi/film izleme platformu Netflix'te yayımlanacak olan dizinin adı ise 'Yaratılan' olacak. 

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Erkan Kolçak Köstendil ve Taner Ölmez'i buluşturan yeni dizinin yönetmenliğini ise Çağan Irmak üstlenecek. Dizinin cast çalışmaları ise hala devam ediyor. Dizinin ilk sezonu 8 bölümden oluşacak.

25 Ocak'ta sete çıkacak olan dizinin çekimleri İstanbul ve Bursa'da yapılacak.

Mucize Doktor ve Çukur'un başrolleri aynı dizide! Erkan Kolçak Köstendil ve Taner Ölmez

PEKİ, TANER ÖLMEZ KİMDİR?

Taner Ölmez, 9 Ağustos 1986 tarihinde Tunceli’de dünyaya gelmiştir. Aslen Tuncelili’dir. 6 yaşında iken ailesi ile birlikte İstanbul'a göç etmişlerdir. Eğitimini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nde tamamlamıştır. İlk oyunculuk deneyimini 2009 yılında rol aldığı Kapalı Çarşı dizisi ile yaşayan Taner Ölmez; Muhteşem Yüzyıl Kösem, Medcezir, Tatar Ramazan, Çıplak Gerçek, Kayıp Şehir, İstanbul'un Altınları ve Kül ve Ateş dizilerinde rol almıştır.

Son olarak Fox TV ekranlarında yayınlanan Mucize Doktor dizisinde rol alan Taner Ölmez, 1.79 metre boyunda, 65 kilo ve Aslan burcudur.

Mucize Doktor ve Çukur'un başrolleri aynı dizide! Erkan Kolçak Köstendil ve Taner Ölmez

ERKAN KOLÇAK KÖSTENDİL KİMDİR?

Erkan Kolçak Köstendil, 16 Ocak 1983'te Bursa'da doğdu. Bursa Atatürk Lisesi'nden mezun olduktan sonra Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nde eğitim almaya başladı. Köstendil, profesyonel televizyon projelerine 2005 yılında Kurtlar Vadisi'nde oynayarak başladı.

Çeşitli tiyatro oyunları, sinema filmleri ve televizyon dizilerinde rol alan Köstendil, 2010 yılında kendi çektiği kısa film "Vakit" ile Galatasaray Üniv. 4. Sinepark Kısa Film Yarışması / En İyi Senaryo, En İyi Görüntü Ödülü, Kral Midas Kısa Film Yarışması / En İyi Film, En İyi Yönetmen Ödülü ve 47. Antalya Altın Portakal Film Festivali Özel Gösterim / En İyi Senaryo, En İyi Görüntü, En İyi Yönetmen, En İyi Film Ödüllerini kazandı.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...