Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
20 May 2014 13:19

Müge Anlı canlı yayında bir gafa imza attı

Programda, karısı Eylem'i borçlandırdıktan sonra kayıplara karışan "Zülfikar Ali Butto Çelik"ten haber alınamadığını söylemek isteyen Müge Anlı "Japon hükümdar isimleri gibi Zülfikar Ali Butto" dedi.

Müge Anlı canlı yayında bir gafa imza attı
müge anlı,program,yayın,eylem,borç,

Program danışmanlarından Arif Verimli'nin uyarısı ile Zülfikar Ali Butto'nun kim olduğunu öğrenen Anlı, şaşkınlığını da gizleyemedi.
ZÜLFİKAR ALİ BUTTO KİMDİR?
Müge Anlı'nın Japon Hükümdar isimlerine benzettiği Butto, 1971-1973 yılları arasında Pakistan devlet başkanı ve 1973-1977 yılları arasında da başbakan olarak görev yapmıştı. Zülfikar Ali Butto, 1977'de General Ziya ül Hak tarafından devrilmiş ve 1979 yılında idam edilmişti. İki kez başbakanlık görevinde bulunan kızı Benazir Butto da 27 Aralık 2007 tarihinde katıldığı bir miting sırasında öldürülmüştü.
İŞTE O KONUŞMA Müge Anlı: Eylem, eşi Zülfikar Ali Butto Çelik'i aramak için gelmişti programa. Bu arada şunu da söyleyeyim, aradığımız kişinin adı Zülfikar Ali Butto Çelik… Hani böyle Japon hükümdarlarının isimleri gibi. Babası meğerse Benazir Butto hayranıymış. Çocuğa o yüzden bir ismini Butto koymuş. Bana değişik geldi Butto.Arif Verimli: Benazir Butto'nun babası Zülfikar Ali Butto'dur.Müge Anlı: Aaaaa! Ben onu bilmiyordum. Çocuğun adını böyle koymuş. Zülfikar Ali Butto… Hocam harikasınız. Ben de bu Butto ne dedim. Dediler ki Benazir Butto'dan.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...