Tgrt Haber
03 Ocak 2022 15:55

Müge Anlı'dan canlı yayında vasiyet itirafı: Buradan şimdiden söylüyorum...

Uzun yıllardır Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunuculuğunu yapan Müge Anlı, canlı yayında vasiyetini açıkladı.

Müge Anlı'dan canlı yayında vasiyet itirafı: Buradan şimdiden söylüyorum...
müge anlı,,canlı yayın,,müge anlı ile tatlı sert,,itiraf,

Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınında iki buçuk yıldır kızı Irmak ve eşi Seyhan'dan ayrı olan emekli Albay Mustafa Kaya'yı ailesine kavuşturan Müge Anlı, kavuşmanın ardından canlı yayında vasiyetini açıkladı.

Programda Mustafa Kaya'nın görev yaptığı esnada patlayan bomba ile işitme duyusunun büyük bir bölümünü kaybetmesinden bahsedilmesinin ardından emekli albayın eski eşi ve çocukları ile yeni eşi ile kızı arasında kalması konuşuldu. Bu anlarda Müge Anlı'dan vasiyet itirafı geldi.

Seneler önce kendisine mezarlıktan yer aldığını söyleyen Müge Anlı, koronavirüs pandemisiyle beraber böyle şeylerin kıymetinin kalmadığını anladığını söyledi. Ardından ise çocukları için canlı yayında şu sözleri söyledi:

"Buradan şimdiden söylüyorum, bana bir şey olursa bakım evine gideceğim, bana da oğluşum Efe baksın, kız daha küçük." 

Müge Anlı'dan canlı yayında vasiyet itirafı: Buradan şimdiden söylüyorum...

PEKİ, MÜGE ANLI KİMDİR?

19 Aralık 1973 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Müge Anlı, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'ndne mezun olmuştur. Lisans eğitiminin ardından akademik kariyerine devam etmek isteyen Anlı, Kadir Has Üniversitesi'nde Hukuk üzerine Yüksek Lisans yapmıştır.

 

Bir kız çocuğu sahibi olduğu Burhan Akdağ'dan 2008 yılında ayrılan Müge Anlı, Televizyon kariyerine magazin dalında giriş yapmıştır. İlk yapımına Kanal D ekranlarında başlamış, magazin camiasının bilindik ismi Şenay Düdek ile birlikte Dobra Dobra programını yapmıştır. Sadece magazin üzerine kurulu olan ve sevilerek izlenen programda magazin camiasının önemli isimlerini ağırlayan Anlı, beğeni toplayan programın ikinci sezonunu Pakize Suda ile birlikte yapmıştır.

Dobra Dobra programı ile birlikte edindiği sunuculuk tecrübesini farklı alanlara taşımak isteyen güzel sunucu, Atv ekranında tek başına üstlendiği Müge Anlı ile Tatlı Sert programını hayata geçirmiştir. Hukuk konusundaki bilgi ve tecrübesini de kullanan Anlı, programında yakınlarını arayan insanları ve faili meçhul cinayetleri konu olarak ele aldı. Birçok cinayeti programı aracılığıyla aydınlatmayı başaran güzel sunucu, bu programa gündüz kuşağında devam etmektedir.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...