Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
18 Temmuz 2014 15:44

Murat Boz'dan ayrılık sonrası resmi açıklama!

Ünlü şarkıcı Murat Boz 8 yıldır birlikte olduğu Eliz Sakuçoğlu ayrılığından sonra kamuoyuna resmi bir açıklamada bulundu...

Murat Boz'dan ayrılık sonrası resmi açıklama!
murat boz, murat boz haberleri, murat boz ayrıldı mı, murat bozun sevgilisi, haber, Eliz Sakuçoğlu kimdir,

Sevgilisi Eliz Sakuçoğlu'ndan ayrılan Murat Boz ortaya atılan iddialara yaptığı yazılı bir basın açıklamasıyla cevap verdi. Magazin gazetelerinde bugün yer alan haberde ayrılık sebebi olarak Eliz Sakuçoğlu'nun oyuncu Engin Öztürk'le samimi bir şekilde eğlenmesi gösterilmişti. İşte Boz'un açıklaması:"Kamuoyuna; 8 yıldır birlikte olduğum sevgiyi, üzüntüyü, başarıyı her daim omuz omuza paylaştığım Eliz Sakuçoğlu ile birlikteliğimizi karşılıklı saygı çerçevesinde noktaladık.Ayrıldığımız öğrenildiği andan itibaren çıkan ve aslı olmayan senaryolaştırılmış haberler 8 yıldır sevgisini kutsal gördüğüm Eliz Sakuçoğlu'na yapılmış büyük haksızlık ve saygısızlıktır. Ayrılık kararımız her ilişkide yaşanabilecek sorunlar ve bu sorunların ilişkimize zarar vermeye başlaması sonucu karşılıklı alınmıştır. Yaşadığımız bu sürecin hassas bir dönem olması nedeni ile değerli basın mensubu arkadaşlarımızdan daha anlayışlı olmalarını önemle rica ediyorum. 

Saygılarımla,

Murat Boz"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...