Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
18 Aralık 2018 22:36

Murat Özdemir'e ünlülerden büyük tepki

MasterChef isimli yemek yarışmasından diskalifiye edilen Murat Özdemir, gözaltına alındı. Özdemir'in Instagram hesabından paylaştığı video infial oluşturdu. O görüntüye birçok sosyal medya kullanıcısı gibi ünlüler de çok sert tepki gösterdi

Murat Özdemir'e ünlülerden büyük tepki
murat özdemir,,ünlüler,,tepki,

Alınan bilgiye göre, Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Özdemir'in, sosyal medya hesabında evindeki bir papağana yaptığı işkence görüntülerini paylaşması üzerine harekete geçti.

Ekipler, Murat Özdemir'i evinde gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolü için Kağıthane Devlet Hastanesine götürülen Özdemir, yeniden Beşiktaş Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğine getirildi. 

O görüntüye birçok sosyal medya kullanıcısı gibi ünlüler de çok sert tepki gösterdi. İşte o tepkiler:

Murat Özdemir'e ünlülerden büyük tepki

 

 

Ömür Gedik: Bu adam son derece tehlikeli bir sapık... Hasta ruhlu... Evini bilen varsa yazsın gidip alacağız o hayvancağızı... Kendisi de en kısa zamanda gözaltına alınmalı... Devlet yetkililerini göreve çağırıyorum....

Ezgi Mola: Lütfen bu adamı yakalayıp cezalandırın bu adam cinayet de işler.

Burcu Esmersoy: Lütfen bu adamı yakalayıp cezalandırın bu adam cinayet de işler

Mehmet Aslantuğ: Bir hayvana bunu yapmakla insana işkence etmek arasında ne fark var? Murat Özdemir'in insan öldürmeyeceğinin garantisini kim verebilir? Bu ruh hastasının tedavi altına alınması için daha ne yapması gerekiyor?

Murat Boz: Hayvanlara işkecen eden, eziyet eden bazı insan görünümlü mahluklara verilecek cezalar caydırıcı olmadıkça bu zulüm devam edeek gibi duruyor. Bu işkenceleri bir insana yaptıklarında ne ceza alınıyorsa, aynısnıı hayvanlara yaptıklarında da almalılar.

Hadise: İnsan ya da hayvan fark etmez bir canlıya işkence ve şiddet uygulayan cani ve sapıktır. Bu durum asla cezasız kalamaz.

Onur Büyüktopçu: Murat Özdemir denen bu varlığa biri dur desin, yargı önünde cezalandırıp, en kısa sürede tedavi edilmeli.

Alişan: Murat Özdemir denen ruh hastası derhal tımarhaneye...Allah sana o papağanım çektiği acının kat kat fazlasını yaşatsın inşallah amiiinn..

Haluk Levent: Son durum; Papağan’a işkence eden şahıs yarın “hayvana işkence” suçuyla Adliyeye çıkartılacak. AHBAP platformu olarak biz de şikayetçi olduk. Tarım ve Orman Bakanlığı olaya el attı. Papağan yasa gereği Milli parklar Müdürlüğüne verilecek. Hemen tedaviye başlanacakTakipçisiyiz!

Bensu Soral: Hayvana, insana, her türlü canlıya şiddete hayır!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Murat Özdemir'e ünlülerden büyük tepki

MURAT ÖZDEMİR KİMDİR?

MasterChef programı ile tanıdı. Murat Özdemir, 1973 yılında Bolu'da dünyaya geldi. Aşçı bir aileden gelen Murat Özdemir'in kendisi de aşçılık yapıyor. İlk evliliğinden 16 yaşında bir kızı olan yarışmacı, fitness sporuyla ilgileniyor. MasterChef Türkiye yarışmacısı olan Murat Özdemir kırmızı takımda performans sergilemişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...