Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
14 Ocak 2019 14:56

Murat Yıldırım ile eşi Imane Elbani'ni nasıl tanıştı? İşte ünlü eşlerin tanışma hikayeleri...

Murat Yıldırım, oyunculuğundaki başarısıyla bilinirken, Kim Milyoner Olmak İster'deki performansıyla da izleyicinin gönlünde taht kurdu. Murat Yıldırım'ın eşi Imane Elbani ile tanışma hikayesi merak konusu oldu. Eski 'Fas Güzeli' ile yakışıklı oyuncu - sunucu Murat Yıldırım'ın nasıl tanıştığını öğrenince şaşıracaksınız. İşte ünlü eşlerin tanışma hikayesi...

Murat Yıldırım ile eşi Imane Elbani'ni nasıl tanıştı? İşte ünlü eşlerin tanışma hikayeleri...
murat yıldırım,evli ünlüler

Murat Yıldırım ve eşi Imane Elbani'nin tanışma hikayesi merak konusu oldu. İşte Kim Milyoner Olmak İster'in başarılı sunucusu Murat Yıldırım ve diğer ünlülerin eşleriyle tanışma hikayesi...

MUHTEREM NUR VE MÜSLÜM GÜRSES

Çift Malatya'da bir konserde tanışıyor. Konserde Gürses, Nur'dan sonra sahne alınca aralarında tartışma çıkıyor. Tartışma uzayınca sinirlenen Gürses, Muhterem Nur'a tokat atıyor.

Araya giren yetkililer Gürses'i ikna edince ertesi akşam hep beraber özür yemeğine çıkıyorlar ve ilişki başlıyor. Ne demişler: "Büyük nefretlerden büyük aşklar doğar"

ARZUM ONAN VE MEHMET ASLANTUĞ

1993 yılında Detay Film'i kuruyor Mehmet Aslantuğ. 1994 yılında da 1993 Türkiye Güzeli Arzum Onan'a telefon açıyor ve iş teklifinde bulunuyor.

Arzum Onan bunu kabul edince de ertesi gün buluşuyorlar.

Mehmet Aslantuğ tanışmalarından iki gün sonra kendisinden 12 yaş küçük olan Arzum Onan'a evlenme teklif ediyor! Ardından da 1996 yılında evleniyorlar.

KIVANÇ KASABALI VE SEDEF AVCI

2001'de Miss Turkey güzellik yarışmasına katılan Sedef Avcı ve eşi model Kıvanç Kasabalı'yla bu yarışmada tanıştı.

Ama evlenme kararını hemen almadılar. Çift 4 yıllık bir beraberliğin ardından 2005'te nikah masasına oturdu.

YAĞMUR ATACAN VE PINAR ALTUĞ

Magazin gündemine bomba gibi düşmüştü hatırlarsınız ki Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan çifti. Yıllar ne kadar da çabuk geçiyor! Onlar da dizi çekimleri sırasında tanışanlardan. Yani set aşkı! Uzun sürmez, ayrılırlar demiştik ancak bizi yanıltmışlardı evlenerek! Hala da mutlu bir ilişkileri var!

PELİN AKİL VE ANIL ALTAN

Anıl Altan şu sözlerle anlatıyor tanışmalarını: "Aslında ikimiz de aynı dizide rol aldık fakat farklı zamanlarda. Ama arkadaş gruplarımızda denk geliyorduk. Hatta iletişimde olmadığımız uzun bir dönem bile oldu ta ki ben onun, o da benim Instagram videolarıma karşı sessiz kalamayıncaya kadar. O an anlamıştım tam benim kafamda, eğlenceli ve bir o kadar da zeki olduğunu. Sonrası malum; Pelin'den her gün mesajlar"

ENGİN HEPİLERİ VE BEYZA ŞEKERCİ
- Engin: Dizi setinde tanıştık. Çalışkan, disiplinli ve güler yüzlü, temiz yürekli bir insan olduğunu düşündüm. 
- Beyza: Çok net, samimi, enerjik, çok disiplinli ve tecrübeli bir oyuncu... 

İLK RANDEVU 

- Engin: Kalabalık arkadaş grubumuzla defalarca buluşmuştuk zaten. Uzun süren arkadaşlık bir süre sonra ilk randevuya ulaştı. 
- Beyza: Harika insanlardan oluşan bir arkadaş grubunun içinde kurulan bir arkadaşlıktı bizimkisi. Randevulaşma çok daha sonrasında gerçekleşti. 

BULUŞMA NOKTASI 

- Engin: Arkadaşlarımızla bir davete gitmek üzere bir kafede otururken kendimizi yalnız bulduk. 
- Beyza: İlk kez bir kafede buluştuk. Kalabalık gitmiştik aslında, ama sonrasında herkes dağıldı, biz oturmaya devam ettik. 

UNUTAMADIĞINIZ AN 

- Engin: Güzel bir kalp, güzel bir gülümseme ve derin gözlerde kaybolmaktır aklımda kalan. 
- Beyza: Kimsenin bakıp da göremediği kocaman bir yürek gördüm onda.

NESLİŞAH ALKOÇLAR VE ENGİN ALTAN DÜZYATAN

Neslişah Alkoçlar soğuk davrandığı için Engin Altan'ın dikkatini çekmiş tanıştıkları davette.

Fakat Neslişah, arkadaşına "Ben bu adamla evleneceğim" demiş.

Aradan geçen 1 aylık sürenin ardından davette satın alınan ürün sebebiyle yeniden iletişime geçmişler, 2 aylık mesajlaşmanın ardından da sevgili olmuşlar!

FAHRİYE EVCEN VE BURAK ÖZÇİVİT

Çift ilk kez dizi setinde tanıştı. Enerjileri birbirlerine o kadar çok uyuyordu ki, Özçivit'in o dönem sevgilisi olmasına rağmen, herkes sadece onları konuşuyordu.

Bu uyum diğer yapımcıların da dikkatini çekmiş olacak ki, çift dizinin ardından yeni bir film teklifi aldı. Film setinde iki sevgiliyi canlandıran çift, aniden fark ettiler ki çoktan aşka düşmüşlerdi bile!

URAZ VE MELİS KAYGILAROĞLU

İki yılda verdiği 64 kiloyla büyük değişim geçiren Uraz Kaygılaroğlu, gerçek bir jöne dönüştü. Yedi Güzel Adam dizisinin setinde oyuncu arkadaşı Melis İşiten ile aşk yaşamaya başladılar.

Sosyal medyadan sık sık fotoğraflarını paylaşan ve birbirlerine aşklarını dile getiren çift 2014 yılında evlendi.

Kaygılaroğlu çifti aşklarını katmerlediler; 2016 yılında bebekleri Ada dünyaya geldi.

CANER ERKİN VE ŞÜKRAN OVALI

Caner Erkin neredeyse bir yıldır Şükran Ovalı'yı yakın takipteymiş. Sosyal medyadan da takip ederek birçok fotoğrafını beğenmekle kalmayıp gittiği yerlerde de karşısına çıkıyormuş.

Kendine yüz vermeyen Ovalı'nın peşinden çok koşmuş olacak ki, sonunda evliliğe ikna edebilmiş.

KENAN İMİRZALIOĞLU VE SİNEM KOBAL

Bu güzel çiftin birlikteliğine sebep olan isim ise Bergüzar Korel'di. Korel, yılbaşı partisi veriyordu. Hem Kobal hem de İmirzalıoğlu, o partinin davetlisiydi. Çift ilk kez o partide tanıştı.

İkili arasında başlayan elektriklenme kısa sürede büyük bir aşka dönüştü. Aşk ise kısa süre sonra evliliği getirdi.

MURAT YILDIRIM VE EŞİ IMANE ELBANİ

- Imane Elbani: İlk tanıştığımızda, farklı biri olduğunu hissettim. Çok centilmendi. Londra'da tanıştık.

- Murat Yıldırım: İşlerim için Los Angeles mı, Londra mı diye düşünürken, çok yakın bir dostum, "Londra daha iyi olur" dedi. Londra'ya gittim. İki hafta sonra, ortak bir arkadaşımız sayesinde bir kafede tanıştık. Bir arkadaş ortamıydı. İlk başlarda sevgili olmadık. Birbirimizi tanıdıkça âşık olduk. Elbette birbirimizi ilk gördüğümüz anda etkilendik ama derinlemesine olan aşk, tanıdıkça ortaya çıktı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...