Tgrt Haber
19 Nisan 2022 12:53 - Güncelleme : 19 Nisan 2022 13:01

Murda lakaplı Önder Doğan'a hapis cezası! Şarkıları başını yaktı

Bazı şarkılarında uyuşturucu madde kullanmaya özendirdiği iddiasıyla rapçi Murda'ya hapis cezası verildi. Önder Doğan'ın hapis cezası 4 yıl 2 ay olarak belirlendi.

Murda lakaplı Önder Doğan'a hapis cezası! Şarkıları başını yaktı

Müzik dünyasında Murda olarak bilinen Mehmet Önder Doğan'ın bazı şarkılarında uyuşturucu kullanımına özendirdiği iddia edilmişti, Murda'nın cezası belli oldu. Ünlü rapçiye 'Uyuşturucu madde kullandırmaya özendirmek suçundan 10 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davada 4 yıl 2 ay hapis cezası verildi.

GÖZALTINA ALINMIŞTI

Kliplerinde ve şarkılarında uyuşturucu kullanımını özendirici ifade ve içerik kullandığı iddia edilen, "Duman", "Pahalı" ve "Eh baba" isimli şarkılarında yer alan bir takım sözlerin uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanımını özendirdiği belirlenen 'Murda' lakaplı Hollanda uyruklu Rap şarkıcısı Önder Doğan, geçtiğimiz sene havalimanında gözaltına alınmıştı.

Murda lakaplı Önder Doğan'a hapis cezası! Şarkıları başını yaktı

Türk Ceza Kanunu'nun 190/2 maddesinden işlem yapılarak adliyeye sevk edilen rapçi, çıkarıldığı hakimlikçe hakkında 'adli kontrol' hükümleri uygulanarak serbest bırakılmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...