Tgrt Haber
14 Ocak 2019 17:05

Müslüm filminin yıldızı Şahin Kendirci'nin ikizi ortaya çıktı

Gişesi 6 milyon 365 kişiye ulaşan 'Müslüm' filminin başrol oyuncusu Şahin Kendirci'nin ikizi Muhammet'in, Adana'da bir lokantada komi olarak çalıştığı ortaya çıktı. Muhammet Kendirci, ''17 yaşındayız. Şahin ile düğünlerde havaya atılan paraları toplardık. Bizi ayıran tek şey sesimiz. Onun sesi çok güzel. Kardeşimin başarısı beni çok sevindiriyor'' dedi

Müslüm filminin yıldızı Şahin Kendirci'nin ikizi ortaya çıktı
şahin kendirci,,müslüm,

Adanalı genç oyuncu Şahin Kendirci 'Müslüm' filmindeki performansıyla adından söz ettirdi. Aynı zamanda sesiyle de herkesi etkiledi.

Geçen günlerde ise yaptığı her hareketle gündem olan genç ve başarılı şarkıcı Aleyna Tilki ile aşk yaşadığı iddia edildi.

''BİZİ BİLEN BİLİYOR''

Hakkında çıkan haberleri yalanlayan Şahin Kendirci şunları söyledi: "Aleyna ile tanışmıyoruz. Yaptığı işlere saygım sonsuz. Sesini ve şarkılarını da seviyorum. Fakat böyle bir konu söz konusu dahi olamaz. Bu tür haberlere üstelik bu yaşımda malzeme edilmem beni üzüyor. Çünkü ailem de okuyor bu haberleri. Açıkçası haberleri gördüğümde hem üzüldüm hem de çok utandım. Demek ki ilerleyen zamanlarda böyle şeyler karşımıza çıkacak. Neyse ki bizi bilen biliyor.".

''BEN DAHA YAKIŞIKLIYIM''

Şahin Kendirci'nin ikiz kardeşi Muhammet Kendirci, Adana'da bir lokantada komi olarak çalışıyor.

10 yaşından beri çalışarak ailesine yardımcı olan Muhammet Kendirci, ''17 yaşındayız. Şahin ile düğünlerde havaya atılan paraları toplardık. Bizi ayıran tek şey sesimiz. Onun sesi çok güzel. Ama ben de ondan daha yakışıklıyım. Kardeşimin başarısı beni çok sevindiriyor'' dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...