Tgrt Haber
16 Şubat 2015 21:40

Nazlı Çelik ile Serdar Bilgili dünya evine girdi

Nazlı Çelik ile Serdar Bilgili mutlu sona ulaştı. Nazlı Çelik ile Serdar Bilgili Madrid'te evlendi. Nazlı Çelik ile Serdar Bilgili'nin nikahına dostları va aileleri katıldı.

Nazlı Çelik ile Serdar Bilgili dünya evine girdi
nazlı çelik, serdar bilgili,

13 Şubat'ta Bilgili'nin 20 milyon dolara aldığı Falcon 900ex  özel jetiyle Madrid'te giden Nazlı Çelik ve Serdar Bilgili, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde dünyaevine girdi. Davetlileri de özel jet uçaklarıyla götüren çift Sürpriz bir şekilde evlenerek herkesi şaşırtan Serdar Bilgili ve eşi Nazlı Çelik, verdikleri pozda oldukça mutlu görünüyorlardı. Düğünde sadece Serdar Bilgili ve Nazlı Çelik'in aile bireyleri hazır bulundu. Daha önce iki kez evlenen ve ayrılan Serdar Bilgili ile başından bir evlilik geçen Nazlı Çelik, 2 ay önce başlayan birlikteliklerini kısa bir sürede nikah masasına taşıdılar. Üç aydır birlikte olan sevgililer İspanya’ya Bilgili'nin 20 milyon dolara satın aldığı yeni Falcon 900ex jetiyle gittiler., İspanya’nın başkenti Madrid’te yeni bir hayata başlangıç yapmanın mutluluğunu yaşadı. Nazlı Çelik sade gelinliğiyle dikkat çekti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...