Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
04 Temmuz 2014 14:13

Nejat İşler, gerçeği açıkladı

Uzun süre yaşam savaşı veren Nejat İşler, sosyal medyada en çok paylaşılan özlü sözlerin kendisine ait olmadığını açıkladı.

Nejat İşler, gerçeği açıkladı
nejat işler, nejat işler sağlık durumu, nejat işler özlü sözler,

Güneş'in haberine göre önceki hafta kangren olan 3 parmağı ucundan kesilen ve sargıları yeni açılan İşler ise aralarında "Güven veremediğin bir kıza çiçek vermenin bir anlamı yok", "Siz istediğiniz yoldan gidin ben kendi çizdiğim yolda ilerliyorum" gibi sözlerin kendisine ait olmadığını açıkladı ve "Benim adıma benden daha güzel düşünen ve yazan birileri var aranızda..." dedi. Nejat İşler'in en büyük destekçisi eski sevgilisi Berrak Tüzünataç oldu. Tırnaklarının bir kısmı duran İşler için bacağından et alınıp ellerine uygulaması gündemde... İlaç tedavisi nedeniyle vücudu hala şiş olan İşler'in menajeri "Parmaklarının birinci boğumuna kadar bile kesilmedi. Sadece üst kısmı alındı. Tırnaklarının bir kısmı duruyor. Her şeyin iyiye gitmesini bekliyoruz" açıklamasını yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...