Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
10 Nisan 2014 09:10

Nejat İşler ilk kez böyle görüntülendi

Nejat İşler 17 Ocak'tan beri hastanede yatıyor. Nejat İşler tedavinin ardından ilk kez böyle görüntülendi. İşte o fotoğraf...

Nejat İşler ilk kez böyle görüntülendi
usta oyuncu,nejat işler,görüntülenmek,nejat işler ilk kez,nejat işler haberleri,

Yaklaşık 3 aydır hastanede tedavi gören ünlü oyuncu Nejat İşler ilk kez görüntülendi.Oyuncu Nejat İşler 'çoklu organ yetmezliği ve zatürree' nedeniyle 3 haftası yoğun bakımda olmak üzere 17 Ocak'tan beri hastanede yatıyor. Nejat İşler'i Posta Gazetesi'nden Ali Keser, tedavi gördüğü İstanbul Amerikan Hastanesi'nde dün görüntüledi.Bir hasta bakıcı ile birlikte hızlı adımlarla koridorda yürüyen Nejat İşler gayet sağlıklı görünüyordu. Amerikan Hastanesi'nden taburcu olacak olan oyuncu, kendine yeni bir rota çizdi.  Oyuncu, hastaneden çıkar çıkmaz Bodrum'a yerleşip yeni bir hayata adım atacak. İşler, ilk iş olarak Bodrum Gümüşlük'e gidecek, kendi evinde yaz sonuna kadar dinlenip kafasını boşaltacak. İşler, yaşayacağı uzun inziva döneminin ardından kendine yeni bir yol çizecek.

Nejat İşler ilk kez böyle görüntülendi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...