Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
16 Şubat 2014 08:11

Nejat İşler müjdeyi Facebook'ta verdi

Nejat İşler sağlık durumu ile ilgili sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta açıklamada bulunarak hastalığının detaylarını da Mart ayında yazacağını söyledi.

Nejat İşler müjdeyi Facebook'ta verdi
nejat işler,facebook,sosyal paylaşım sitesi,sağlık durumu hakkında bilgiler,

Usta oyuncu Nejat İşler kendi sağlık durumuna dair açıklamayı sosyal paylaşım sitesinde yaparak kendisine destek verenlere teşekkürlerini söyledi ve yakında bir yazı yazacağını işaret etti.Yaklaşık 1 aydır zatürreden dolayı yoğun bakımda yatan İşler,facebook'ta paylaşımda bulundu.Önce Bodrum'da tedavş gören İşler daha sonra İstanbul'a gelmiş sağlık durumu giderek iyileşmiş ve en sonda kendi rızasıyla Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi'ne transfer olmuştu.Oyuncu hala burada tedavi görüyor.Yaptığı paylaşımda İşler "Arkadaşlar bu bir aydır tek başıma yapabildiğim ilk hareket... Çok mutluyum. Herkese teşekkürler... Hastalığın detaylarını 'Ot' dergisinin mart sayısına yazacağım galiba... Görüşürüz" dedi.

Nejat İşler müjdeyi Facebook'ta verdi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...