Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 Nisan 2014 15:26

Nejat İşler neden parmaklarını kullanamıyor

Nejat İşler uzun süre kaldığı hastaneden ayrıldıktan sonra Cihangir'de eğlenmeye gitti. Parmaklarındaki morarmalar dikkatlerden kaçmadı. İşte o fotoğraf

Nejat İşler neden parmaklarını kullanamıyor
nejat işler,parmak,nejat işler hastane,sağlık durum,

Yaşamış olduğu Bodrum'un Gümüşlük ilçesinde şiddetli akciğer enfeksiyonuna bağlı solunum yetmezliği ve septik şok tanısıyla hastaneye yatan ve sonrasında durumu ağırlaşınca 22 Ocak'ta İstanbul'a nakledilen Nejat İşler, önceki gün taburcu oldu. Yatmış olduğu Amerikan Hastanesi'nden 96 gün sonunda çıkan Nejat İşler, soluğu Cihangir'de aldı. Bir mekana giderek fotoğraf paylaşan İşler'i görmek isteyen dostları mekana geldi İlk olarak eski sevgilisi Berrak Tüzüntaç gelirken, birlikte iki saate yakın oturup sohbet etti. Çıkış zamanı geldiğinde aylar sonra ilk kez ayakla fotoğrafı çekilen İşler'in almış olduğu ilaçlar neticesinde yüzünün şiştiği, kilo aldığı ve saçlarının döküldüğü görüldü. Nejat İşler, mekan önüne gelen taksinin kapısını arkadaşı araladıktan sonra binebildi. Hakkında çıkan el parmakları kesilecek haberleri sonrası İşler'in sağ elini kullanmadığı ve parmak uçlarındaki siyah bandlar dikkat çekti. Mekan içinde önüne gelen pastayı da sol eliyle yemeğe çalıştığı da görülen İşler'in sağ el parmaklarındaki problemin devam ettiği görüldü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...