Tgrt Haber
21 Ocak 2014 21:07

Nejat İşler'in sağlık durumunda değişiklik yok

Oyuncu Nejat İşler, yoğun bakımda tedavi görüyor; İşler'in sağlık durumunda bir değişiklik olmadığı bildirildi.

Nejat İşler'in sağlık durumunda değişiklik yok
Nejat işler, ceyda düvenci, yoğun bakım

Hastanenin Başhekimi Dr. Aydın Aksoy, sanatçı Nejat İşler'in sağlık durumunda bir değişiklik olmadığını bildirdi. Aksoy, yaptığı yazılı açıklamada, İşler'in sağlık durumuyla ilgili sabah saatlerinde kamuoyuyla paylaştıkları "Yoğun bakım tedavisinin sürdüğü ve yoğun bakım servisindeki kritik sürecin devam ettiği" bilgisini tekrarladıklarını belirtti. Aynı açıklamada, "Uygulanan yoğun bakım bölümüne özgün destek tedavilerine ve planlanan diğer tedavilere adım adım olumlu yanıt vermeye başladığını" ifade ettiklerini hatırlatan Aksoy, İşler'in bu durumunda da bir değişiklik olmadığını aktardı. Aksoy, kendisini takip eden doktorlardan gelmediği sürece, sanatçının sağlık durumuyla ilgili bilgilerin yer aldığı haberlere itibar edilmemesini belirterek, "Kamuoyunu ve sevenlerini doğru bilgilendirmek adına sanatçımızın sağlık durumuyla ilgili gelişmeleri paylaşmaya devam edeceğiz" ifadesini kullandı.
Sevenleri hastaneye akın ediyor
Üç gündür yoğun bakım ünitesinde tedavisine devam edilen İşler'in sağlık durumunu merak eden sanat, spor ve iş dünyasından çok sayıda ismin yanı sıra Bodrum'daki hayranları da hastaneye geldi.
Hastaneye öğle saatlerinden bu yana, oyuncu Ceyda Düvenci, Fikret Kuşkan, Derya Şensoy, Aşkın Şenol, Dost Elver ile köşe yazarı ve şarkıcı Ayşe Özyılmazel'in de arasında olduğu çok sayıda kişi ziyarete geldi. İşler'in ailesini yalnız bırakmayan dostları, gece geç saatlere kadar hastaneden ayrılmadı. Bir ara aracından eşya almak için hastaneden çıkan Ayşe Özyılmazel, gazetecilerin İşler'in sağlık durumu ile ilgili sorularına, "Onun için bol bol dua edin. Şu anda çok üzgünüm sabırla bekliyoruz" dedi. Ceyda Düvenci de "Şimdi bize bir şey söylemek düşmez. Sadece dualarınızı eksik etmeyin diyorum" diye konuştu. Yönetmen Murat Şeker ise ellerinden bir şey gelmeyeceğini ancak yine de Nejat İşler'e dua etmek için hastanede bulunduklarını söyledi.
"KAN DEĞERLERİ NORMALE DÖNMEYE BAŞLADI"
Bu sabah saatlerinde İstanbul'dan Bodrum'a gelen İşler'in sanatçı arkadaşlarından Dost Elver, sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan "Nejat hayata tutunmak için tüm mücadelesini ve inatçı tavrını sergiliyor. Kan değerleri normale dönmeye başladı. Dualarımız Nejat ile" mesajını yayınladı.
İşler'in sağlık durumu ile ilgili bilgi almak için sanatçı dostlarından Ceyda Düvenci, Yönetmen Murat Şeker ve Şevval Sam'ın da hastaneye geldiği görüldü. Yönetmen Murat Şeker hastaneden çıkarken "Elimizden gelen bir şey yok, dua edeceğiz ama yine de duramadık buraya gelip arkadaşımız hakkında bilgi almak istedik, inşallah iyi olacak" dedi. Ceyda Düvenci, ise "Nejat için dualarımızı eksik etmeyelim" diye konuştu.
ERKEN ÖLMEYE NİYETİM YOK
Ünlü oyuncu Nejat İşler, sosyal paylaşım sitesi facebook'taki sayfasına daha önce şöyle yazmıştı: "Tedaviyi reddetmek, erken ölmek gibi niyetim yok. Bazen cevabını kaldıramayacağını bilsen de yine de gerçeği öğrenmek istersin. Milyon tane kazık yiyince, bedenin zarar görüyor. Çıplak geldim, çıplak gideceğim. Amacım zamanı satın almak. Mülk edinmek gibi bir derdim yok. Mülkiyet hırsızlık gibi bir şey. Sevmiyorum işte. Biz kuşak olarak böyleyiz. Bize sevmeyi, bir şeylere bağlanmayı öğretmediler. O tarafımız gelişmedi. Ben dünyanın bir parçasıyım. Şurayla ve bedenimle sınırlı değilim. Bir şeyler yanlış gidiyor, birileri acı çekiyor. Ben de çekiyorum aynı acıyı. Altıma son model bir araba çekip, güzel bir ev alınca mutlu mu olacağım yani. Hayır olmam. Aramızda mutlu olanlar varsa zekalarından şüphe ederim, bir de gözlerinden. Çünkü iyi görmüyorlardır. Siz beni yenmediniz çünkü: ben sizinle daha oynamadım. Ben gidiyorum dediğimde, `gitme' diyen birini değil, ben de geliyorum, yalnız gidemezsin diyen birini istiyorum..
Dün kötüydü durumu
Bir süredir siroz hastalığıyla mücadele eden ve Bodrum'daki özel bir hastanede tedavi gören oyuncu Nejat İşler'in durumunun ağırlaştığı belirtildi.
Ünlü sanatçının hastanenin yoğun bakım ünitesine kaldırıldığı öğrenildi. Gazetevatan.com'un elde ettiği bilgilere göre Nejat İşler'in durumunda 10:45 itibariyle bir değişiklik yok.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...