Tgrt Haber
29 Kasım 2021 14:45

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu boşanıyor mu? Neslihan Atagül kimdir, kaç yaşında?

Magazin dünyası 'Neslihan Atagül Kadir Doğulu boşanıyor' iddiasıyla sarsıldı. Ünlü oyuncu Neslihan Atagül Dubai'de katıldığı ödül töreninde neşeli tavrıyla dikkat çekerken boşanma iddialarına cevap verdi. Peki Neslihan Atagül Kadir Doğulu ayrıldı mı? Neslihan Atagül kimdir, kaç yaşında, nereli?

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu boşanıyor mu? Neslihan Atagül kimdir, kaç yaşında?
neslihan atagül,,kadir doğulu,

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay katıldığı bir sosyal medya canlı yayınında Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çiftinin ayrılacağını iddia etti. Çiftin hayranlarını endişelendiren boşanma haberini ardından Kadir Doğulu iddialara cevap niteliğinde paylaşımlarda bulundu. İşte Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çifti hakkında merak edilenler. 

NESLİHAN ATAGÜL VE KADİR DOĞULU BOŞANIYOR MU? 

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu 2016 yılında evlendi. Fatih Harbiye dizinde rol arkadaşı olan çift 2015 yılının kasım ayında nişanlanmıştı. Zaman zaman boşanma iddiaları ile gündeme gelseler de Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu bu zamana kadar boşanma iddialarını yalanladı. Son olarak Onur Akay katıldığı bir Instagram canlı yayınında çiftin boşanma kararı aldığını ifade etti. Akay, Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu’nun boşanma sebebinin Doğulu’nun son dizisinden rol arkadaşı Serra Arıtürk olduğunu iddia ediliyor. Onur Akay açıklamasında ''Serra ve Kadir 2 hafta ortadan kaybolmuş. Çok sıkıntılı dönemler yaşıyormuş Neslihan. Aldatma olayını Neslihan Atagül de öğrenmiş ve adeta yıkılmış. Kulağıma gelen dedikodulara göre Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu’nun yakın zamanda içerisinde boşanacağı yönünde bilgiler alıyorum'' sözlerine yer verdi. 

Buna karşılık Kadir Doğulu Dubai’de ödül törenine katılan Neslihan Atagül’ün fotoğrafını paylaşarak ''Keşke herkes benim gibi görebilse seni, güzel gönlünü, hür vicdanını geleceğe dair ümitlerini… O zaman bir değil, bütün ödülleri sana vermek isterlerdi. Tebrik ederim yetenekli ve güzel sevdiğim… Daha nicelerine'' mesajını paylaştı. 

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu boşanıyor mu? Neslihan Atagül kimdir, kaç yaşında?

Neslihan Atagül, bu yıl 5’incisi düzenlenen DIAFA ödül töreninde ''Yılın En İyi Uluslararası Kadın Oyuncusu'' ödülünü alırken konuşmasında eşi Kadir Doğulu’ya teşekkür etti. Atagül ''Beni bu ödüle layık görenlere, beni sevmekten hiçbir zaman vazgeçmeyenlere, canım aileme ve beni her zaman destekleyen sevgili eşim Kadir’e sonsuz teşekkürler ederim'' dedi. 

NESLİHAN ATAGÜL KİMDİR? 

Neslihan Atagül 20 Ağustos 1992 tarihinden İstanbul’da dünyaya geldi. Üniversite eğitimini Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde tamamladı. 2005 yılında ilk reklam filmini oynayan Neslihan Atagül 2006 yılında Yaprak Dökümü Deniz karakteriyle oyunculuk kariyerine adım atmıştır. 
Altın Koza Film Festivali'nde "Umut Veren Genç Kadın Oyuncu" ödülüne layık görülen Neslihan Atagül 18 Kasım 2011 tarihinde Hayat Devam Ediyor adlı dizide Fikret Kuşkan, Menderes Samancılar gibi ustalarla oynadı. 

2013 yılında Neslihan Atagül, aşk drama dizisi Fatih Harbiye'de (İki Aşk Arasında) Kadir Doğulu ile birlikte ilk başrolünü oynadı. Neslihan Atagül 2015 yılında, Türk drama ve aşk dizisi Kara Sevda Nihan Sezin kariyeri ile kariyerinin en önemli rolünü üstlendi. Burak Özçivit’le başrollerini paylaştığı Kara Sevda dizisi dünyanın en prestijli televizyon ödülleri olan Uluslararası Emmy Ödüllerine layık görüldü. 

Neslihan Atagül, 2019 yılında Nare'yi canlandırdığı Sefirin Kızı dizisinden sağlık sorunları nedeniyle ayrılmak zorunda kaldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...