Tgrt Haber
15 Ocak 2016 13:14

Neslihan Atagül'ün babası hayatını kaybetti

Ünlü oyuncu Neslihan Atagül'ün babası Yaşar Şener Atagül, evinde fenalaşarak hayatını kaybetti

Neslihan Atagül'ün babası hayatını kaybetti
neslihan atagül,

Oyuncu Neslihan Atagül'ün babası Yaşar Şener Atagül(56), dün arkadaşları tarafından kaldırıldığı hastanede vefat etti. Olay sonrası mahalle karıştı. Otobüs şoförlüğü yapan babanın yakın arkadaşı Hüseyin Kurt, ünlü oyuncu Neslihan Atagül'ü suçladı:
'Neslihan 10 dakika kaldı'
'Şener'in kapısını kırdık içeri girdik. Hastanedeyken ailesine haber verdik, ilgilenmediler. Neslihan, hastaneye gelip 10 dakika kaldı, gitti. Şener'le hiç ilgilenmiyorlardı, bu durum bizi rahatsız etti.'
Neslihan Atagül'ün menajeri ise iddiaları reddetti.
Babasını gözyaşlarıyla uğurladı
Neslihan Atagül, babası Yaşar Şener Atagül'ün cenazesine nişanlısı kadir doğulu ile birlikte katıldı. Atagül'ün bir hayli üzgün ve gergin olduğu objektiflere yansıdı. Sürekli ağlayan genç oyuncu, sinirli tavırlarıyla dikkat çekti. Menajeri ve asistanı, Atagül'le konuşmaya çalışan gazetecilere "Sakın yanına gitmeyin. Uzaktan çekin. Zaten çok üzgün" diyerek uyardı.

Cenazede; baba Atagül'ün komşuları, merhumun ailesine tepki gösterdi. Atagül ile aynı apartmanda yaşayan komşuları, "Madem bu kadar seveni vardı; bu adam hastayken herkes neredeydi?" dedi

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...