Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
06 Şubat 2019 14:55

Neymar ile el ele tutuşan Türk kızı okları üstüne çekti

PSG'nin Brezilyalı yıldızı Neymar, 27. yaşını çılgın bir partiyle kutladı. Teması kırmızı renk olan partiye katılan ünlü isimlerin arasında bir de Türk model ortaya çıktı. Neymar'ın partisine katılan Elif Aksu'nun Brazilyalı yıldız ile el ele tutuşması dikkatlerden kaçmadı... Peki kim bu Elif Aksu?

Neymar ile el ele tutuşan Türk kızı okları üstüne çekti
elif aksu,,neymar,

Sakatlığına rağmen doğum gününü kutlayan Neymar'ın partisinde bir isim dikkat çekti. Adı geçtiğimiz aylarda Brezilyalı futbolcuyla dedikodulara karışan model Elif Aksu futbol dünyasının yıldızlarıyla aynı partideydi...

Neymar ile el ele tutuşan Türk kızı okları üstüne çekti

Üstelik Aksu, Instagram hesabından Neymar'la el ele olduğu bir fotoğrafıpaylaştı. Fotoğrafta, Paris Saint Germain'nin diğer yıldızı Kylian Mbappe de yer aldı.

Bunun üzerine Türk asıllı Avusturyalı manken Elif Aksu bir anda sosyal medyanın gündemine oturdu. Herkes aynı soruyu sormaya başladı. Kim bu Elif Aksu? 

Türkiye, Elif Aksu'yu 2017 yılında İspanya'nın ünlü tatil merkezi İbiza’da karıştığı bir kazayla tanıdı.

Elif Aksu, tatile çıktığı İbiza’da sevgilisinin 500 bin Euro’luk Ferrari’si ile kaza yaptı. 560 bin dolarlık arabayı hurda haşat ettikten sonra, yine 44 yaşındaki Suudi asıllı sevgilisinin jetiyle kaçmaya çalışırken, polise yakalandı... 

O dönem bir anda sosyal medyanın gündemine oturan 25 yaşındaki Elif Aksu Türk asıllı fakat Avusturya vatandaşı. 

Sakarya'nın merkez ilçesi Adapazarı'ndan Viyana’ya göç eden bir ailenin kızı olan Elif Aksu hayatını yurt dışında sürdürse de Türkiye'yi unutmuyor. Elif Aksu bayramda kuzenleriyle buluşmak için Sakarya'ya geliyor.

Elif Aksu'nun şöhretinin artmasındaki önemli noktalarından biri de 2013 yılında İngiliz müzik grubu The Wanted'ın We Own The Night isimli şarkısının klibinde boy göstermesiydi. Klipte cesur sahneleri olan Elif Aksu, şöhret basamaklarını hızla tırmandı.

Elif Aksu Neymar ile aynı reklamda boy göstermişti. İkili bir akıllı telefon markasının tanıtımı için kamera karşısına geçti.

Reklamda Neymar'ın, Elif Aksu'nun peşinde koştuğu görülüyor. Bu reklam yayınlandıktan sosyal medyada da "Neymar'ı peşinden koşturan Türk kızı" gibi pek çok yorum yapıldı.

Elif Aksu'nun Instagram'da 100 bin takipçisi bulunuyor.

 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...