Tgrt Haber
11 Ekim 2021 20:11

Nihal Yalçın’ın arkadaşı Zeynep Ocak'tan PKK elebaşı Öcalan'a övgü dolu sözler

Altın Portakal Film Film Festivali'nde Tamer Karadağlı ile yaşadığı polemikle gündeme gelen oyuncu Nihal Yalçın'ın ödül töreni sonrasında birlikte video çekerek Karadağlı'ya göndermede bulunduğu arkadaşı Zeynep Ocak'ın da terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ı öven tweetleri ortaya çıktı.

Nihal Yalçın’ın arkadaşı Zeynep Ocak'tan PKK elebaşı Öcalan'a övgü dolu sözler
Nihal Yalçın,Zeynep Ocak,Altın Portakal

Altın Portakal Film Festivali'nde 'en iyi kadın oyuncu' ödülünü alan Nihal Yalçın ile Tamer Karadağlı arasında yaşanan gerginlik Türkiye'de gündeme oturdu.  Yalçın, ödül töreni sonrasında sosyal medya hesabından bir video paylaşarak Karadağlı'yı taklit etti. Karadağlı ise tüm bu yaşananlara konuk olduğu canlı yayında cevap verdi. Yalçın'a HDP milletvekillerinin sahip çıktığını belirten ünlü aktör, "Buldan, Kaftancıoğlu ona sahip çıkıyor. Benim duruşum da belli olan bir duruş. Polisimize askerimize kurşun sıkan PKK'nın terör örgütü olduğuna inanan insanım. Onlara sormak lazım. Öcalan'ın terörist başı olduğunu söyleyebiliyor musunuz diye" ifadelerini kullandı.

ÖCALAN’A DESTEK TWEETLERİ ÇIKTI

Nihal Yalçın'ın, Karadağlı ile dalga geçtiği videoda yanında bulunan yakın arkadaşı Zeynep Ocak ile ilgili de yeni detaylar ortaya çıktı.

Nihal Yalçın’ın arkadaşı Zeynep Ocak'tan PKK elebaşı Öcalan'a övgü dolu sözler

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...