Tgrt Haber
16 Şubat 2015 09:03

Nihat Doğan attığı olay tweet sonrası ağlayarak özür diledi

Türkücü Nihat Doğan, Özgecan'ın ölümünün ardından attığı tepki çeken tweet nedeniyle canlı yayında ağlayarak özür diledi.

Nihat Doğan attığı olay tweet sonrası ağlayarak özür diledi
nihat doğan, nihat doğan tweet, nihat doğan özgecan,

Mersin Tarsus'ta katledilen ve sonra cesedi yakılan Özgecan Aslan'ın ardından "Siz de mini eteği giyip, soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca da bas bas bağırmayacaksın" şeklinde tweet atan Nihat Doğan, gelen tepkiler üzerine tweetini silmişti. Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programına telefonla katılan Doğan, neye uğradığını şaşırdı. Ertem Şener, "Sana iyi geceler demek isterdim ancak içimden gelmiyor. Sana yakışmadı, yakıştıramadım." derken,  Ahmet Çakar ise "Ya bırak makarayı, bırak bu işleri Nihat, Türkiye'den özür diliyor musun dilemiyor musun? Neler yazdığın ortada. Özür dile, kapat konuyu." dedi.
 
"İZİN VERMİYORSUNUZ Kİ..."
Nihat Doğan bu sözlerden sonra "İzin vermiyorsunuz ki kendimi savunayım. Yargısız infaz yapıyorsunuz." dedi ve şu ifadeleri kullandı: "Ben burada onları yazarken bir kız 'Sen benim mini eteğime nasıl karışırsın' yazdı. Benim mini eteğe falan karıştığım yok. Ülkemizde damacanaya bile tecavüz edilirken mini etek giyerseniz taciz edilmeniz normal."  Bu sözlerden sonra Çakar, "Nihat sen ne hakla 'Siz de mini eteği giyip, soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca da bas bas bağırmayacaksın' yazabiliyorsun. Özür dile kapat telefonu. Sana ne milletin mini eteğinden. Kars'ta tecavüze uğrayan 10 yaşındaki çocuk da mı mini etek giymişti. Son kez uyarıyorum, özür dile kapat telefonunu" diye bağırdı. Ardından ağlayarak özür dileyen Doğan "Benim yazdıklarım Özgecan'a yönelik değildi. Eğer böyle anlaşıldıysa öncelikle stüdyodakilerden sonra da Türkiye halkından özür dilerim." dedi. Ahmet Çakar'dan Nihat Doğan'a sert tepki. Bu açıklamaların ardından Nihat Doğan canlı yayına bağlandı. Türkücü Doğan özür dilemekte diretince yorumcu Ahmet Çakar çileden çıktı.

Nihat Doğan attığı olay tweet sonrası ağlayarak özür diledi
Nihat Doğan attığı olay tweet sonrası ağlayarak özür diledi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...