Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 May 2022 11:45 - Güncelleme : 27 May 2022 12:12

Erşan Kuneri'nin yıldızı Nilperi Şahinkaya'ya Cannes'da hırsızlık şoku! Her şeyi gitti

Son zamanlarda Cem Yılmaz'ın dizisi Erşan Kuneri ile adından söz ettiren Nilperi Şahinkaya, Cannes Film Festivali'nde hırsızlık şoku yaşadı. Arkadaşlarıyla kaldığı villaya hırsız girince olanlar oldu.

Erşan Kuneri'nin yıldızı Nilperi Şahinkaya'ya Cannes'da hırsızlık şoku! Her şeyi gitti
nilperi şahinkaya,fransa,cannes film festivali

Netlix'te fırtınalar estiren Erşan Kuneri dizisinde Seyyal rolünü oynayan Nilperi Şahinkaya, Cannes Film Festivali için arkadaşlarıyla beraber Fransa'ya gitti. Şahinkaya, Cannes'da arkadaşlarıyla bir villa kiraladı ve tatsız bir olay başına geldi. Güzel oyuncu ve arkadaşlarının villaya hırsız girdi. Nilperi Şahinkaya'nın kimliği ve pasaportu da çalınan eşyalar arasındaydı. 

Erşan Kuneri'nin yıldızı Nilperi Şahinkaya'ya Cannes'da hırsızlık şoku! Her şeyi gitti

Nilperi Şahinkaya ve arkadaşları önce polise haber verdi ardından ise Şahinkaya, yardım için soluğu Marsilya'daki Türkiye Konsolosluğu'nda aldı. Yaşadıklarını anlatan Şahinkaya, geçici pasaport çıkarttı.

ERKAN PETEKKAYA'NIN DA TELEFONU ÇALINMIŞTI

Cannes Film Festivali'nde ''Her Şeye Rağmen'' filminin dünya prömiyerinin ertesi günü filmin başrol oyuncusu Erkan Petekkaya, kapkaç saldırısına uğradı. Petekkaya, akşam yemeği yedikten sonra oteline dönmek isterken telefonu çaldı. Telefonla konuşmaya başlayan Petekkaya'yı gözüne kestiren hırsız, telefonu alarak koşmaya başladı. Anlık bir şaşkınlık yaşayan Petekkaya, caddenin oldukça kalabalık olmasına rağmen hırsızı kovalamaya başladı. 300 metrelik bir kovalamacanın ardından hırsızı yakalayan Petekkaya, o anları şu sözlerle anlattı:

''O kadar kalabalık bir alanda ki… İnsanların arasından zigzag yaparak hırsızı kovaladım. Ben bu kadar hızlı koşabildiğimi bilmiyordum. Hırsız genç bir çocuk olmasına rağmen yakaladım. “Paraya ihtiyacın varsa ben sana vereceğim” diyerek 50 Avro uzatıp telefonumu istedim. Kabul etmeyince bir 50 Avro daha uzatıp “Al bu paraları benim telefonumu ver” dedim. Paraları almasına rağmen telefonumu vermeyince karnına bir yumruk attıktan sonra kolundan tutup devriye gezen polislere götürdüm.''

Erşan Kuneri'nin yıldızı Nilperi Şahinkaya'ya Cannes'da hırsızlık şoku! Her şeyi gitti

''Polislere paraya ihtiyacı olduğu için 100 Avro verdiğimi yine de çaldığı telefonumu iade etmediğini söyledim. Polisler önce bana telefonun bana ait olmadığını düşündü. Ben de telefonu kapatıp açtım ve foto galerideki fotoğraflarımı gösterdim. Bunun üzerine telefonumu bana verdiler. Daha sonra hırsızın cebinde iki tane 50 Avro olduğunu söyleyip onları da istedim. Cebini aradılar ve iki tane 50 Avro buldular. Paraları da iade ettiler. Sonra da kısa bir video çektim. Başıma böyle bir hadise geldi. Çok şükür ucuz atlattım.''

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...