Tgrt Haber
13 Kasım 2014 11:21

Nur Yerlitaş sonunda bunu da yaptı

Fenomen program 'Bu Tarz Benim'de ilginç bir olay yaşandı. Nur Yerlitaş, sürekli konuşan Özlem'in ağzını bantladı

Nur Yerlitaş sonunda bunu da yaptı
nur yerlitaş,özlem,ağız,bant,bu tarz benim,

Show TV'nin fenomen programı 'Bu Tarz Benim' hafta içi her gün Show TV'de izleyicilerini, ekran başına kilitlemeyi başarıyor. Ekranların en çok izlenen Yarışma programı Bu Tarz Benim'in bugünkü bölümüne, giyim tarzıyla ve rakipleriyle girdiği polemiklerle adından sıkça söz ettiren yarışmacı Özlem Özden damgasını vurdu. Kısa sürede fenomen haline gelen yarışmacının dünden bugüne Bu Tarz Benim macerasının gösterildiği dakikalar, çok konuşuldu.
Bu Tarz Benim'in jüri üyelerinden Nur Yerlitaş, "Papağan gibi konuşuyorsun" diyerek çok konuşması hakkında eleştirdiği Özlem'in ağzını bantla yapıştırdı. Özlem'in ağzındaki bantla jüri üyelerinin karşısına geçtiği anlar, sosyal medyaya da damgasını vurdu. Sunuculuğunu Öykü Serter'in üstlendiği, jüri kadrosunda; Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Uğurkan Erez ve Kemal Doğulu'nun yer aldığı Bu Tarz Benim'de, heyecan her geçen gün tırmanıyor.

 
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...