Tgrt Haber
22 Mart 2017 20:01

Nurgül Yeşilçay yorumladı (Survivor Adem Sabriye sevgilimi)

Nurgül Yeşilçay’dan Adem ve Sabriye yorumu. (survivor adem sabriye sevgilimi) Oyuncu Nurgül Yeşilçay Survivor’da bir küs bir barışık olan Adem ve Sabriye için ‘Cilveleşiyorlar mı?’ diye sordu, güzel oyuncunun bu sorusu sosyal medyaya bomba gibi düştü. survivor adem sabriye sevgilimi.

Nurgül Yeşilçay yorumladı (Survivor Adem Sabriye sevgilimi)
nurgül yeşilçay,survivor,sevgililer mi

Survivor’da dün Sabriye ve Adem’in kavgası geceye damga vurdu. Önce kavga eden ikili daha sonra da barıştı.
Nurgül Yeşilçay’dan Adem ve Sabriye yorumu. (survivor adem sabriye sevgilimi)

Adem, Sabriye’ye “Beni seviyor musun” diye sordu Sabirye de “Gözlerimden belli olmuyor mu” diye cevap verince ikili sosyal medya gündemine bomba gibi düştü. survivor adem sabriye sevgilimi.

Nurgül Yeşilçay’dan Adem ve Sabriye yorumu. (survivor adem sabriye sevgilimi) Twitter’ından “Adem ile Sabriye cilveleşiyor mu?” diye sordu.

Survivor’ın sıkı takipçilerinden Nurgül Yeşilçay ikilinin bu hallerini görünce yorum yapmadan duramadı. Twitter’ından “Adem ile Sabriye cilveleşiyor mu?” diye sordu.
Adem ‘Seviyor musun?’ diye sordu Sabriye ‘Gözümden belli değil mi? dedi. survivor adem sabriye sevgilimi

Survivor’da Sabriye ve Adem arasındaki kavga uzun sürmedi. Sabriye’ye ‘Beni seviyor musun’ sorusunu yönelten Adem, “Gözümden belli değil mi” yanıtını aldı.
Survivor’da Sabriye ve Adem arasındaki kavga uzun sürmedi.

İkili yüz yüze konuşup aralarındaki sorunu giderdiler. Özellikle Adem’in Sabriye’ye “Beni seviyor musun? sorusuna Sabriye’nin verdiği, “(Seni sevdiğim) gözümden belli değil mi” yanıtı dikkatlerden kaçmadı. Bunun üzerine survivor adem sabriye sevgilimi soruları günlede geldi.

‘YAZIKLAR OLSUN! NANKÖR!’ DEMİŞTİ

Hatırlanacağı gibi Sabriye kendisini işiyle ilgili uyaran Adem’e, hasta olduğu zaman kendisine baktığını hatırlatmış, bunun üzerine de Adem çileden çıkmıştı.

Adem’in Sabriye’ye “Seni ben doyurdum, Yazıklar olsun! Nankör!” sözleri üzerine ise ikili arasındaki ipler tamamen kopmuştu.

Birbirlerine büyük sevgi besleyen ikili küs kalmaya daha fazla dayanamadı ve aralarındaki sorunu konuştu. Sabriye, Adem’in “Nankör” sözüne bozulduğunu söylerken, Adem de Sabriye’nin hastalığında kendisine baktığını söylemesine bozulduğunu söyledi. Ardından Adem, Sabriye’den bundan sonra fevri konuşmalar yapmamasını istedi.
Survivor Adem’den Sabriye’ye: Yazıklar olsun, nankör!

Survivor 2017’de ünlüler takımından Adem ve Sabriye çok sert şekilde kavga etti. Adem’in “Yazıklar olsun! Nankör!” sözleri üzerine ikili arasındaki ipler tamamen koptu.

Survivor 2017’nin fragmanını izleyenler bir anda neye uğradıklarını şaşırdı. Fragmanda Sabriye ve Adem’in kavga ettiklerini gören izleyiciler asıl şaşkınlığı Adem’in Sabriye için sarf ettiği sözleri duyunca yaşadı.

”SENİN İÇİN HERKESİ KARŞIMA ALDIM NANKÖR!”

Adem, Sabriye’ye “Yazıklar olsun sana! Sana geldiğim günden beri bakıyorum. Senin için herkesi karşıma aldım. Nankör!” dedi.

Sabriye’de tartışma sonrası yaptığı değerlendirmede; “Kimseye muhtaç değilim. Yalnız takılmayı düşünüyorum!” diyerek Adem’le resmen ipleri kopardı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...