Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
12 Kasım 2021 17:27

Nusret Gökçe İngilizce konuştuğu video ile sosyal medyada dalga konusu oldu

Ünlü restoran işletmecisi, Salt Bae adıyla bilinen Nusret Gökçe, kişisel sosyal medya hesabında paylaştığı son video ile Instagram'da takipçisi olan 40 milyon kişiye İngilizce seslendi. Video sonunda 'İngilizceniz nasıl?' sorusuna 'İngilizcem neredeyse bir İngiliz gibi' cevabını veren Nusret'in videosu sosyal medyada gündem oldu.

Nusret Gökçe İngilizce konuştuğu video ile sosyal medyada dalga konusu oldu
nusret gökçe,,ingiliz,,londra,,ingilizce,

'Salt Bae' adıyla dünya çapında ün kazanan ve yüksek fiyatlarının yanı sıra çalışanlarına verdiği maaşlarla da gündem düşmeyen Nusret Gökçe, 40 milyon takipçili Instagram hesabında paylaştığı video ile dalga konusu haline geldi. 

Paylaştığı videoda sevenlerine İngilizce seslenen fenomen şef Nusret, Londra'nın her zaman büyük rüyası olduğunu belirtti. Çok sevdiği şehri anlattıktan sonra yabancı diliyle ilgili sorulan soruya da 'İngilizcem neredeyse bir İngiliz gibi' diyen Nusret'in bu cevabı, ksıa sürede sosyal medya gündeminde üst sıralara yükseldi.

LONDRA'DAKİ ŞUBESİNİ KAPATMIŞTI

Tuzlama hareketi ile adını tüm dünyada duyuran ve geçen ay İngiltere'nin başkenti Londra'da açtığı restorandaki fiyatlar ile eleştirilerin odağı haline gelen Nusret Gökçe, açılışını yaptıktan 6 hafta sonra restoranını kapattı.

Nusret Gökçe İngilizce konuştuğu video ile sosyal medyada dalga konusu oldu
Londra'da fahiş fiyatlarla gündeme düşen restoranı kapatan Nusret'in kentte yeni bir mekan açıp açmayacağı bilinmiyor.

"HER ZAMAN BÜYÜK RÜYAMDI"

'Yeniden görüşmek üzere' diyerek Londra'dan ayrılan ünlü şef, bunun ardından şahsi Instagram hesabından yayımladığı videoda, hayranlarına İngilizce seslendi. "Londra hakkında bir şeyler söylemek istiyorum. Londra her zaman benim büyük rüyamdı. Londra'yı çok seviyorum, çok farklı ve tıpkı bir altına benziyor." ifadelerini kullanan Gökçe, jest ve mimikleriyle de takipçilerinin dikkatini çekti.

"NEREDEYSE BİR İNGİLİZ GİBİ"

"İngilizcen nasıl?" sorusuna ise "İngilizcem neredeyse bir İngiliz gibi!" yanıtını verdi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...