Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
03 Aralık 2021 14:46

Nusret yine dünya basınında! Daha ucuz diye Londra'dan İstanbul'a geldiler

Nusret Gökçe'nin fahiş fiyatlarıyla gündeme gelen Londra'daki şubesi, sosyal medyada yeniden gündem oldu. İngiliz bir çift, Londra'daki Nusr-Et'ten yemek yerine İstanbul'a uçup buradaki restorandan yemek yiyerek bunun daha az maliyetli olduğunu belirten bir video yayımladı.

Nusret yine dünya basınında! Daha ucuz diye Londra'dan İstanbul'a geldiler
nusret,,nusret gökçe,,londra,,istanbul,

İngiltere'de yaşayan bir çift, Nusret Gökçe'nin Londra'daki lokantasında yemek yemek yerine uçakla İstanbul'a gelip burada yemenin daha hesaplı olduğunu belirtti. Uçakla geldikleri İstanbul'da Nusr-Et'te yemek yemek dışında tatil yapan ve uçakla ülkesine geri dönen çift, bu görüşlerini destekledikleri bir videoyu da Instagram hesaplarında paylaştılar. 

Nusret yine dünya basınında! Daha ucuz diye Londra'dan İstanbul'a geldiler
Nusret Gökçe, 9 Ağustos 1983'te Erzurum'da Kürt kökenli bir ailede, madenci bir babanın ve ev hanımı bir annenin oğlu olarak dünyaya geldi.

LONDRA'DA BİR BİFTEK BİN 450 STERLİN

Et tuzlama hareketinden dolayı dünyada 'Saltbae' lakabıyla üne kavuşan Nusret Gökçe, kurucusu olduğu restoranlar zinciri Nusr-Et ile sık sık gündeme gelmeye devam ediyor. Son olarak Londra'daki şubesinde fahiş fiyatların yanı sıra çalışanlarına ırkçılık ve cinsiyetçilik yaptığı iddialarıyla da uzun süre konuşulan Nusret'in İngiltere'deki şubesinin fiyatları dudak uçuklatıyor. Londra merkezli restoranda bir biftek yemek bin 450 sterline (yaklaşık 26 bin 500 lira) mal oluyor.

Nusret yine dünya basınında! Daha ucuz diye Londra'dan İstanbul'a geldiler
 İki yaşındayken ailesiyle birlikte Darıca'ya taşındı ve okula orada başladı. 6. sınıfta okulunu ailevi nedenlerden dolayı bırakmak zorunda kaldı ve bir kasabın yanında çırak olarak işe başladı.

"İSTANBUL'DA 110 STERLİNE MAL ETTİK"

Londra'daki şubede yemek yemek yerine Türkiye'ye gezi düzenleyen ve 'bu sayede kazıklanmaktan kurtulduk' diyen İngiliz yemek yorumcusu çift Fahd ve Nashwa, İstanbul'daki restoranda aynı yemeği 110 sterline yediklerini belirtti. Sosyal medya üzerinden çektikleri video ile bu fiyat uçurumunu dünyaya duyuran çiftin videosu kısa sürede viral oldu.  743 bin görüntülenme ve 64 bin beğeni toplaayan videoya on binlerce de yorum yağdı.

"BİNLER HARCAYACAK GÜCÜMÜZ YOK DİYE İSTANBUL'A GELDİK"

'Halal Food Reviews' isimli bir sayfa üzerinden yemek yorumu yapan çift, videoya ilişkin şu ifadeleri kullandı:

Nusret yine dünya basınında! Daha ucuz diye Londra'dan İstanbul'a geldiler
2010'da Nusr-et Steakhouse adını verdiği kendi markasını oluşturdu.

"Yemek harikaydı, yapılan reklamlara değer. Türkiye'ye seyahat edip, tatilin tadını çıkararak Nusret'in restoranında yemek ve İngiltere'ye geri dönmenin Londra'daki restoranda tek bir yemekten daha ucuza mal olduğunu fark ettik. Londra şubesinde binler harcayacak gücümüz olsa yapardık ama yapamadığımıza göre İstanbul'a geldik.”

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...