Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Nisan 2018 09:09

Nusret'ten duygulandıran 23 Nisan paylaşımı

Ünlü isimler 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı sosyal medya üzerinden kutladı. Kimi çocuklarla birlikte çekildiği fotoğrafı paylaştı, kimi de çocukluk fotoğraflarını...

Nusret'ten duygulandıran 23 Nisan paylaşımı
nusret,haberler,23 nisan

Sosyal medya paylaşımlarıyla ünü Türkiye sınırlarını aşan işletmeci Nusret yıllar önce çekilen bir fotoğrafını paylaştı. Nusret, yayınladığı bu fotoğrafa, "23 Nisan kutlu olsun. Bu benim ilkokul resmim hayatımda sadece 6 yıl okumuşluğum var. Neden farklı renk derseniz çünkü yoktu" notunu düştü. Nusret bir röportajında şunları söylemişti: “Annem-babam okuma-yazma bilmiyor. Maddi yetersizliklerden dolayı ben de okuyamamışım. Altıncı sınıf terk. Ama demek ki bir şeyler de varmış ki bende, su satarak, ayakkabı boyayarak iş hayatına atılmışım, 14 yaşında kasaba girmişim. Çırak olarak. Et benim tutkum oldu.”

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...