Tgrt Haber
14 May 2022 12:37 - Güncelleme : 14 May 2022 13:34

O Ses Almanya ile adı duyulan Zeynep Avcı'dan sitem: Sabaha kadar 'Yalan'ı söylersek olmaz

O Ses Almanya 2021 yarışmasında Tan Taşçı’nın ‘Yalan’ şarkısını seslendirerek milyonların gönlünde taht kuran Zeynep Avcı bir konserinde sitem etti. ‘Yalan’ parçasının sıklıkla istenmesi sonrası Avcı seyirciye seslendi.

Editör: Murat Makas / Kaynak: İHA
Zeynep Avcı,O Ses Almanya,Yalan,Tan Taşçı
Fotoğraf (İHA)

O Ses Almanya 2021 yarışmasında Tan Taşçı’nın ‘Yalan’ şarkısıyla damga vuran Zeynep Avcı müzikseverlerle buluşmaya devam ediyor. Zeynep Avcı bir konserinde ‘Yalan’ şarkısını isteyen seyircilere sitem etti.

Jolly Joker Bursa sahnesinde müzikseverlerle buluşan Zeynep Avcı, Yıldız Tilbe, Sezen Aksu, Sıla ve birçok sanatçının sevilen şarkılarını kendi yorumuyla seslendirdi. Konserin üçüncü şarkısı olarak ‘Yalan’ şarkısını seslendiren sanatçı, cover şarkılar ile konserine devam etti.

'BAŞKA ŞARKILAR DA SÖYLEYEBİLİYORUM'

Bursalı dinleyicilerin şarkı aralarında ‘Yalan’ diye seslenişleri üzerine Avcı, “Şimdi sabaha kadar ‘Yalan’ı söylersek olmaz tabii. Her şeyde olduğu gibi, başında olduğu gibi sonunda da söyleyeceğim. Ama şimdi güzel şarkılar da var. ‘Zeynep Avcı başka şarkılar da söyleyebiliyor’ diye geldim ben buraya. Herkesin istek şarkılarını tabii ki söyleyeceğim" diyerek konserine devam etti.

Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Zeynep Avcı, konserin kapanışını söz verdiği gibi ‘Yalan’ şarkısıyla sonlandırdı.

O Ses Almanya ile adı duyulan Zeynep Avcı'dan sitem: Sabaha kadar 'Yalan'ı söylersek olmaz

Zeynep Avcı The Voice of Germany'de yarı finali 0.2% ile kaçırmıştı.

Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...