Tgrt Haber
06 Aralık 2021 11:23

O Ses Almanya’da söylediği şarkılar ile damga vuran Zeynep Avcı elendi

O Ses’in Almanya versiyonu olan “The Voice of Germany” adlı programda söylediği şarkılarla damga vuran Zeynep Avcı çeyrek finalde yarışmadan elendi.

O Ses Almanya’da söylediği şarkılar ile damga vuran Zeynep Avcı elendi
Zeynep Avcı,O ses almanya

Almanya’da yayımlanan “The Voice of Germany” adlı programda söylediği “Yalan” ve “Kıyamam” adlı şarkıları ile damga vuran Zeynep Avcı başarılı performansıyla çeyrek finale yükseldi. Geçtiğimiz günlerde TGRT Haber’de yayımlanan ‘Yeşim Salkım ile Şeffaf Masa’ programına konuk olan Avcı, şarkı seçimine ilişkin sorulara içtenlikle cevap verdi. Avcı, çeyrek finalde Türk izleyicilerden destek istemişti. 

ÇEYREK FİNAL’DE “ÖYLE SEV” ŞARKISINI SÖYLEDİ

Çeyrek finalde Güliz Ayla’nın “Öyle Sev” şarkısını söyleyen Zeynep Avcı kendisine bir kez daha hayran bıraktı. Avcı’nın performansı sonrası jüri üyeleri ayakta alkışlarken Avcı’ya jest yapan jüri üyelerinden biri sahneye gelişini Türkçe duyurdu.

AYAKTA ALKIŞLANDI

Söylediği şarkı ile bir kez daha büyük beğeni toplayan Zeynep Avcı The Voice of Germany'de yarı finali 0.2% ile kaçırdı. Muhteşem performansına rağmen elenen Avcı, ayakta alkışlandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...