Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
05 Temmuz 2014 10:43

O Ses Türkiye'ye sürpriz jüri!

Sevilen oyuncu Meryem Uzeli, Türkiye'ye geri dönüyor. Güzel oyuncu bu kez bir dizi ile değil yarışma programı ile ekranlarda olacak.

O Ses Türkiye'ye sürpriz jüri!
o ses türkiye, meryem uzerli, o ses türkiye yarışması, son dakika, o ses türkiye 2014,

Hayranları bir diziyle dönmesini beklerken Meryem Uzerli, bir yarışma programında boy gösterecek. Acun Medya'nın sahibi Acun Ilıcalı, önce telefonda görüştüğü Uzerli'yle Berlin'de buluştu. Yetenek Sizsiniz'in jüri üyeliği ve yeni formatları Rising Star'ın kadrosu için kendisini düşündüklerini nam-ı diğer Hürrem'e iletti. Oyuncu ilk anda kararsız kalsa da Acun Ilıcalı'nın tavrı bir anda fikrini netleştirdi. Güzel oyuncu 'prensipte evet' dedi. Yakın zaman içinde ikinci görüşme yapılacak, sözleşme imzalanacak ve her şey resmiyete dökülecek!
Ilıcalı'nın bir diğer tercihi ise Özgü Namal. Acun Medya Namal'la da jüri üyeliği için görüştü fakat henüz net bir karara varılmış değil.
HÜLYA'NIN YERİNE...
Geçen sezonlarda jürideki performansıyla büyük beğeni toplayan Hülya Avşar'ın, bu sezon kendi şovunu yapacağı için Yetenek Sizsiniz'den ayrılacağı konuşuluyordu. Avşar'ın yerinin nasıl dolacağı hususunda onlarca iddia ortaya atılmış olsa da Acun Ilıcalı, 'Meryem Uzerli' dedi. AKŞAM

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...