Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
18 Ekim 2014 18:11

O tartışmalara Türkan Şoray'da katıldı

Samsun’un bir alışveriş merkezi içerisinde hayranlarıyla buluşan Türk sinemasının sultanı Türkan Şoray, gazetecilerin sorularını cevapladı.

O tartışmalara Türkan Şoray'da katıldı
samsun,türkan şoray,gazeteciler,kafe,

Samsun’da bulunan bir kafede hayranlarıyla buluşan Türk sinemasının sultanı Türkan Şoray, film setlerinde oyuncuların çalışma sürelerinin 18-20 saat değil, 8-10 saat olması gerektiğini söyledi.
Film setlerinde oyuncuların normalde 8 ya da 10 saat çalışması gerektiğini söyleyen Şoray, “Samsun’da olmaktan çok mutluyum. Sinemayı bırakmadım. Bizim izleyiciye sorumluluklarımız var. En güzel filmleri gerçekleştireceğim inşallah. Setlerde çalışan ve yorulan arkadaşlarım elbette haklılar. Film çekimleri çok zordur. Yani izleyicinin 1 dakikada izlediği sahnenin çekimi için saatlerce uğraş ve emek veriliyor. 18-20 saat çalışıyor. Yani bunun sürekli tüketim olduğu için ve her hafta olduğu için zor koşullarda çalışıyorlar. Bu setin ve filmlerin kalitesini de etkiliyor. Yani normalinde en fazla 8 saat ya da 10 saat olmalı, 18-20 saat çalışmak gerçekten zor" dedi.
Türkan Şoray açıklamalarının ardından kendisiyle görüşmek isteyen hayranlarıyla bir araya gelerek imza dağıttı.
Kaynak: İHA

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...