Tgrt Haber
05 Ağustos 2022 16:47 - Güncelleme : 05 Ağustos 2022 17:43

Survivor yıldızı Ogeday Girişken'in babası denizde kayboldu iddiası gündem oldu! Gerçek ortaya çıktı

Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor All Star 2022 yarışmacısı Ogeday Girişken'in babasının Balıkesir'de denizde kaybolduğu iddiası kısa sürede hem sosyal medyada hem de magazin gündeminde yayıldı, gerçek ortaya çıktı.

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: TGRT HABER
Survivor yıldızı Ogeday Girişken'in babası denizde kayboldu iddiası gündem oldu! Gerçek ortaya çıktı
survivor,ogeday girişken,kayıp

Survivor All Star yarışmacısı Ogeday Girişken, sosyal medya hesabı Instagram'dan yaptığı bir paylaşımla ortalığı karıştırdı. Survivor Ogeday'ın babasının, Balıkesir Burhaniye ilçesinde denize girdikten sonra kaybolduğu, 3 gündür babasına ulaşılamadığı iddia edildi. Birçok haber sitesinde ve sosyal medyada da ''Ogeday'ı korkutan haber, babası denizde kayboldu'' gibi haberler kısa sürede yayıldı.

Gerçek kısa sürede ortaya çıktı, Ogeday'ın sosyal medyada yaptığı paylaşımın kendisine ait olmadığı, yardım amaçlı paylaştığı ortaya çıktı. Sosyal medyada ''Ogeday Girişken'in babası denizde kayboldu'' haberlerini görenler sitem etti. Ogeday hayranlarını kızdıran haberde ise kayıp kişinin 78 yaşında ve adının İsmail Nayman Arık olması dikkat çekti. Sosyal medya kullanıcıları, bu detayı atlamadı.

Survivor yıldızı Ogeday Girişken'in babası denizde kayboldu iddiası gündem oldu! Gerçek ortaya çıktı

SURVIVOR OGEDAY YARDIM İÇİN PAYLAŞTI

Ogeday Girişken'in Instagram'ın hikaye kısmında yaptığı paylaşımda ''Burhaniye ilçeye 11 kilometre mesafedeki kırsal Pelitköy Mahallesi sahilinden denize açılan bir kişi, bir süre sonra bağırarak yardım istedi. Sahilde bulunanlar tarafından bilgi verilmesi üzerine olay yerine jandarma, Sahil Güvenlik ve polis ekipleri sevk edildi. '' ifadeleri yer aldı.

Survivor yarışmacısının paylaşımına herhangi bir açıklama yazmaması ve paylaşımda yer alan ''Babam 3 gündür Edremit Körfezi'nde aranıyor. Dualarınızı esirgemeyin lütfen'' yazısı yanlış anlaşılmalara neden oldu.

OGEDAY'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Ogeday, Instagram hesabından yanlış anlaşılmayı gidermek adına geç de olsa bir açıklama yaptı. Survivor yıldızı, açıklamasında ''Arkadaşlar benim babam değil, bir arkadaşımın babası için paylaştım ama ilginiz için çok teşekkürler, arkadaşım için destek olursanız çok sevinirim'' yazdı.

Survivor yıldızı Ogeday Girişken'in babası denizde kayboldu iddiası gündem oldu! Gerçek ortaya çıktı

OGEDAY GİRİŞKEN KİMDİR?

Survivor All Star yarışmacılarından biri olan kürek sporcusu Ogeday Girişken, 1992 yılında Adana'da doğdu. Lisansa kadar Adana'da öğrenimine devam eden Girişken, Marmara Üniversitesi Beden Öğretmenliği bölümünü kazanınca İstanbul'a taşındı. Sporcu kimliğiyle ön plana çıkmaya başlayan isim, Fenerbahçe'nin kürek takımında lisanslı olarak 10 yıl boyunca yer aldı. 2012 yılında Litvanya'da gerçekleşen U 23 Kürek Şampiyonası'nda yarışmayı 8. sırada tamamladı. 2017 yılında Survivor'a katılan sporcu o senenin şampiyonu oldu.

2018 yılında Bir Litre Gözyaşı'nda Teoman karakterini canlandıran Girişken, 2019 yılında Türkiye-Yunanistan Survivor yarışmasına da dâhil oldu. Ardından 2020 yılında Savaşçı adlı dizide Astsubay Çavuş Demir Döğer olarak izleyicinin karşısına çıktı. 2021 yılında Sihirli Annem'de Yavuz'u, Aşk 101'de Namık'ı ve Alparslan Büyük Selçuklu'da Çortunel'i canlandıran Girişken, son olarak Survivor All Star kadrosunda yer aldı. 

Kaynak: TGRT HABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...