Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
30 Haziran 2022 08:58 - Güncelleme : 01 Temmuz 2022 12:42

'Sol elim tutmuyor' diyen İbrahim Tatlıses'e oğlu Ahmet Tatlıses'ten dava! Tartışma kızışıyor

Geçtiğimiz günlerde İsrail'de konser veren ve son sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulunan İbrahim Tatlıses ile oğlu Ahmet Tatlıses arasındaki tartışma gün geçtikçe daha kızışıyor. Ahmet Tatlıses, babası Tatlıses'e vasi atanması için dava açtı, açıklama avukatından geldi.

'Sol elim tutmuyor' diyen İbrahim Tatlıses'e oğlu Ahmet Tatlıses'ten dava! Tartışma kızışıyor
ibrahim tatlıses,ahmet tatlıses,dava

Sağlık sorunları nedeniyle uzun bir süre sahnelerde boy gösteremeyen İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz gün İsrail'de konser verdi. Binlerce kişinin katıldığı konserde sevilen şarkılarını seslendiren Tatlıses, hayranlarının yoğun ilgisi arasında hem son sağlık durumu hakkında bilgi verdi hem oğlu Ahmet Tatlıses'e gönderme yaptı. İkilinin arasında bir süredir devam eden tartışmalar ise Ahmet Tatlıses'in açtığı dava ile daha da gerildi. 

'Sol elim tutmuyor' diyen İbrahim Tatlıses'e oğlu Ahmet Tatlıses'ten dava! Tartışma kızışıyor

İmparator, İsrail konserinde sağlık durumu hakkında ''Sol elim tutmuyor ama dilim konuşuyor. Sizin dualarınızla ayaktayım'' dedi. Hayranları Tatlıses'e tezahüratlarıyla destek verirken ''dilim konuşuyor'' sözleri dikkat çekti. Ahmet Tatlıses'e gönderme olduğu düşünülen bu sözlerin ardından gelen avukat açıklaması ise bir hayli manidardı.

TARTIŞMA MAHKEMEYE TAŞINDI

Ahmet Tatlıses, babası İbrahim Tatlıses'e vasi atanması için dava açtı. Açıklama ise Ahmet Tatlıses'in avukatı Necmi Uğur Çelikel'den geldi, şu ifadeler yer verildi:

"Müvekkil Ahmet Tatlıses, babası İbrahim Tatlıses ile aralarında özellikle son dönemde kamuoyuna yansıyan İbrahim Tatlıses tarafından yöneltilen haksız suçlamalar ve ağır ithamlar sonucunda babasının, çevresindeki aileden olmayan art niyetli şahıslar tarafından ciddi bir biçimde yanlış ve düşmanca yönlendirildiği bu durumun farkında olmayıp doğru olanı tahlil edemediği düşüncesine kapılmıştır. Sn İbrahim Tatlıses'in yaşam kalitesini ve elde edilen kazanımlarını korumak amacı ile TMK 405-406 maddeleri gereğince kısıtlanması ve buna bağlı olarak İbrahim Tatlıses'ten maddi ve manevi menfaat sağlaması mümkün olmayan mahkeme tarafından belirlenecek bir kişinin kendisine vasi olarak atanması talepli dava açmış bulunmaktayız."

'Sol elim tutmuyor' diyen İbrahim Tatlıses'e oğlu Ahmet Tatlıses'ten dava! Tartışma kızışıyor

İBRAHİM TATLISES VE OĞLU ARASINDA NELER OLDU?

Geçtiğimiz haftalarda İbrahim Tatlıses, eski eşi Adalet Sara ve oğlu Ahmet Tatlıses hakkında hakarete varan açıklamalarda bulundu, oğlunu hırsızlıkla suçladı. 'Vurulduğum gün beni soydu' diyerek açıklamalarda bulunan Tatlıses'in oğlu en sonunda patladı. Ahmet Tatlıses, babasının akıl sağlığından şüphe etmeye başladığını, vurulduğu gün muhasebeci ile sayım yapıldığını, ''Evinin de bulunduğu şirkete bir kez gittim, muhasebecisi eşliğinde bende anahtarı dahi bulunmayan evi ve kasası açıldı, sayım yapıldı. Varlıkları muhasebecisi, şirket müdürü ve şirket çalışanları eşliğinde raporlanarak imzalandı. Buna o dönem herkes şahittir.'' diyerek açıkladı.

'Sol elim tutmuyor' diyen İbrahim Tatlıses'e oğlu Ahmet Tatlıses'ten dava! Tartışma kızışıyor

Ahmet Tatlıses, babasının annesi hakkındaki sözlerine ise sert çıktı. Tatlıses, ''Hiç kimse benim annemi 'kara peçeli' diyerek aşağılayamaz. Hiç kimse benim anneme 'yılan' diyemez. Benim annem kendi halinde, eşrafında herkesin saygı duyduğu eski bir devlet memuru ve namuslu bir kadındır.'' ifadelerini kullandı.

Ahmet Tatlıses, İbrahim Tatlıses'in ''Ölmeden önce onlara öyle bir tuzak kuracağım ki' söyleminin yorumunu da kamuoyunun takdirine bırakıyorum" diyerek tehdit edildiklerini belirtti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...