Tgrt Haber
07 Eylül 2021 00:39

Oğuzhan Koç konserinde sürpriz evlilik teklifi

Ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç'un Bursa'da verdiği konsere, sahnede gerçekleşen sürpriz evlilik teklifi damga vurdu.

Oğuzhan Koç konserinde sürpriz evlilik teklifi
konser,,oğuzhan koç,,evlilik teklifi,

Ekranlarda oyuncu olarak boy gösterdikten sonra şarkıcılığa geçiş yapan Oğuzhan Koç, Bursa'nın İnegöl ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yıl dönümünde konser verdi.

Hikmet Şahin Kültür Parkı'nda sahneye çıkan Koç, birbirinden güzel parçalarını binlerce İnegöllü için seslendirdi. Konsere ise evlilik teklifi damga vurdu.

Oğuzhan Koç konserinde sürpriz evlilik teklifi

SÜRPRİZ EVLİLİK TEKLİFİ

İnegöllü genç Emre Türk, İnegöl Belediyesi yetkilileriyle görüşerek sevgilisine evlilik teklifinde bulunmak için istekte bulundu. Oğuzhan Koç, Emre Türk ve sevgilisi Çağla Ertürk'ü sahneye çağırdı. Türk, önünde eğilerek binlerce İnegöllü önünde sevgilisine sürpriz evlilik teklifinde bulundu. Büyük şok yaşayan genç kız, yüksek sesle "evet" cevabını verdi ve konsere katılanlar alkışladı. Koç, genç çifte davetiye göndermeleri halinde düğüne katılacağı sözünü verdi.

Oğuzhan Koç konserinde sürpriz evlilik teklifi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...