Tgrt Haber
29 Ağustos 2022 11:20 - Güncelleme : 29 Ağustos 2022 11:48

Oğuzhan Koç’un Demet Özdemir’e aldığı düğün hediyesi fiyatıyla dudak uçuklattı!

Dün akşam gerçekleşen Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç’un masal gibi düğünü sosyal medyada yankı bulmaya devam ediyor. Murat Boz, Selin Ciğerci, İbrahim Çelikkol ve çok sayıda ünlünün katıldığı düğün töreninde Oğuzhan Koç eşi Demet Özdemir’e düğün hediyesi olarak şık bir kolye taktı. Koç’un hediye ettiği kolye ise 860 bin TL değerinde.

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
Oğuzhan Koç’un Demet Özdemir’e aldığı düğün hediyesi fiyatıyla dudak uçuklattı!
oğuzhan koç,demet özdemir,düğün,takı

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un düğünü gündemde. Özdemir nikah sırasında Eda Güngör Museum of Fine Clothing tasarımı gelinlikle davetlilerin karşısına çıkarken, nikah sonrasında Nihan Peker'in tasarladığı ikinci gelinliği ile göz kamaştırdı. After party için ise Alexander Mc Queen defilesinin özel parçası olan elbiseyi Londra'dan sipariş ederek kendisine özel tasarlattı.

Oğuzhan Koç’un Demet Özdemir’e aldığı düğün hediyesi fiyatıyla dudak uçuklattı!

DAMAT OĞUZHAN KOÇ KESENİN AĞZINI AÇTI

Oğuzhan Koç'un Demet Özdemir’e evlenme teklif ettiği otelde dün akşam dünya evine giren ünlü çift, düğün için 4 milyon TL ödedi. Demet Özdemir, düğününde iki farklı tasarımda gelinlik giydi. Özdemir’in özellikle After Party için giydiği Alexander Mc Queen defilesinin özel parçası olan gelinlik Oğuzhan Koç tarafından Londra’dan sipariş edildi. Damat Oğuzhan Koç'un düğün hediyesi ise göz kamaştırıcı bir kolye oldu. Koç’un Özdemir’e aldığı düğün hediyesi kolyenin fiyatı 860 bin TL.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...