Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
14 Temmuz 2014 10:15

Okan Bayülgen'den boşanma açıklaması

Televizyoncu Okan Bayülgen, Şirin Ediger ile boşandıkları yönündeki haberlere sert tepki gösterdi: 'Böyle salaklıklarla uğraşamam'

Okan Bayülgen'den boşanma açıklaması
okan bayülgen, şirin ediger, okan bayülgen boşandı, son dakika, magazin, magazin haberleri,

6 yıl önce evlenen ve İstanbul adında bir kızları bulunan Okan Bayülgen ile Şirin Ediger, boşanma haberleriyle gündemde. Haklarında sık sık ayrılık haberleri çıkan çiftin Adalar Adliyesi'nde anlaşmalı olarak boşandıkları öne sürüldü. Boşanma haberlerinden kısa bir süre önce de Okan Bayülgen'in ayrılık söylentilerini yalanlamak için Şirin Ediger'e Ulus'ta 5 milyon liralık Boğaz manzaralı lüks bir ev aldığı iddia edilmişti.
İDDİALAR DOĞRU DEĞİL
Dün konuyla ilgili bir açıklama yapan Okan Bayülgen, dedikodulara ateş püskürdü. İddiaların gerçeği yansıtmadığını söyleyen ünlü şovmen, “Hiç boşuna uğraşmasınlar benimle. Ben böyle salaklıklarla uğraşamam. Yazın herhalde yeteri kadar mayolu kadın fotoğrafı çıkmadı, bizimle uğraşıyorlar. Kesinlikle öyle bir şey yok” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...